Home Goed Nieuws, Puur en Positief 55 Klusser, een Actief Buurtinitiatief

55 Klusser, een Actief Buurtinitiatief

55 Klusser, een Actief Buurtinitiatief

In deze drukke tijden waarin veel gezinnen, jonge tweeverdieners of hard werkende ouderen niet meer toekomen aan alle klusjes in en om het huis, is er nu de oplossing: de 55 klusser!

55Klussers zijn klusjesmannen en vrouwen van boven de 55 met bergen ervaring, die het waardevol en leuk vinden om voor een kleine vergoeding in hun eigen buurt klusjes op te knappen.

Op 55Klusser.nu – een online marktplaats – ontmoeten vraag en aanbod elkaar. Op de website kunnen 55Klussers zich aanmelden en daarbij aangeven wat hun specialiteiten zijn. Ze krijgen ieders een eigen klusprofiel. Daar kunnen ze ook foto’s uploaden van hun werk. Mensen met een klusje kunnen een klusopdracht plaatsen op de website of een 55Klusser persoonlijk vragen voor de klus.

55Klusser.nu zorgt er altijd voor dat elke vrager gekoppeld wordt aan een 55Klusser uit het eigen postcodegebied.

Allerlei klusjes zijn mogelijk om te plaatsen, van het maken van een konijnenhok tot een grote schoonmaakbeurt van het huis.

55Klusser.nu brengt zo mensen uit de buurt bij elkaar en zorgt voor mooie ontmoetingen. Daarnaast creëert 55Klusser.nu werkgelegenheid voor 55plussers. Wat in deze tijd een welkome aanvulling is op het aanbod. Zo kunnen 55plussers makkelijk aan werk komen, geld verdienen maar ook op een leuke en nuttige manier actief blijven.

Mensen kunnen nu geen smoesjes meer hebben om hun huis niet op te knappen!

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=9IecEegmruQ 450 350]

55Klusser.nu is een initiatief van Henk Kelfkens (72) en Jan-Paul de Beer (29). De twee buren kwamen regelmatig bij elkaar over de vloer en Henk en wat maten hielpen Jan-Paul vaak met klusjes in en rondom zijn huis. Dit beviel ze zo goed dat ze dachten dat meer mensen wel zo’n handige en ervaren buur zouden willen hebben: 55klusser was geboren. Nu proberen ze om in heel Nederland buurtbewoners dichter bij elkaar te brengen.

Op dit moment zoekt 55Klusser naar 55plussers die het leuk vinden om te klussen en willen helpen om hun buurt op te knappen. 55Klussers zich al opgeven zodat als de site live gaat er genoeg 55Klussers zijn.

Zin om lekker actief te zijn, de buurt op te knappen en mensen te helpen? Wordt dan 55Klusser!

Bezoek voor meer informatie de website www.55klusser.nu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here