Home Goed Nieuws, Puur en Positief Aanmelden Postfilter – Stop ongewenste Post

Aanmelden Postfilter – Stop ongewenste Post

Aanmelden Postfilter – Stop ongewenste Post

Na het grote succes van het ‘Bel me niet Register‘ komt er nu ook een manier om de eindeloze stroom van ongewenste post door je brievenbus te stoppen. Dit alles dankzij het Postfilter!

Postfilter biedt vanaf 1 oktober 2009 bedrijven en maatschappelijke organisaties die ongevraagde geadresseerde reclamepost versturen, de mogelijkheid de bestanden te ontdubbelen met het Nationaal Overledenen Register en het Post Register. Voor de leden van de aangesloten brancheorganisaties is het gebruik van de diensten van Postfilter kosteloos. Bedrijven die niet zijn aangesloten bij een van deĀ  brancheorganisaties kunnen tegen een vergoeding gebruik maken van de diensten van Postfilter. De kosten van Postfilter worden gedragen door de aangesloten brancheorganisaties: DDMA, NUV/KVGO, Thuiswinkel.org, VGP, VFI en de Nederlandse postbedrijven TNT Post, Netwerk VSP, Sandd en Selekt Mail.

Postfilter met het Nationaal Overledenen Register en het Post Register is een zelfreguleringsinitiatief van de brancheorganisaties en de Nederlandse postbedrijven. Postfilter is ontstaan door de afsplitsing van Stichting Infofilter in oktober 2009. Stichting Infofilter heeft per 1 oktober 2010 het beheer van het Bel-me-niet Register op zich genomen.

bron en aanmelden : postfilter.nl

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here