Het is niet alleen vervelend, het kost ook nog eens handen vol geld! We hebben het over (ongewenste) dure SMS-jes! Het is inmiddels al een stuk eenvoudiger geworden om je af te melden voor individuele sms diensten maar omdat de rijksoverheid per 1 april 2011 de wet voor betaalde sms-jes heeft veranderd is het vanaf nu nog makkelijker om voorgoed af te rekenen met irritante sms-jes!

We kennen het ‘bel me niet register‘ het ‘postfilter‘  en het ‘bel niet aan register‘ maar wat dacht je van het ‘SMS Dienstenfilter’ ? Via een website kan je jouw mobiele telefoonnummer gratis blokkeren voor betaalde sms-diensten. Dat zijn diensten per sms van derden, bijvoorbeeld file informatie of ring-tones. Maar ook het stemmen tijdens een tv-programma zoals x-factor is een sms-dienst.

Je kunt kiezen tussen het blokkeren van eenmalige sms-diensten, abonnements sms-diensten of beide! Bescherm de portemonnee  van jezelf (of je kinderen). Aanmelden kan gratis via deze website: smsdienstenfilter.nl

 • Mark

  bedankt voor de tip!!

 • kerkdijk

  blijkbaar heb ik ooit een sms filter op mijn tel gezet

  nu wil ik dit verwijderen hoe doe ik dat ?

 • Lia

  Iedere woensdag krijg ik een ongevraagde sms

  De tel.rek. is hierdoor erg hoog

  Hoe kom ik er van af?

 • Tiny Timmermans

  Geachte Redactie,
  Op 07-04-2014 kreeg ik een sms berichtje binnen van 8444, dat ik geen gebruik kan maken van de dienst omdat mijn nummer hiervoor geblokkeerd is.
  Maak de blokkade ongedaan op smsdienstenfilter en ontvang de dienst.
  ik heb dit nog nooit gehad en weet niet wat ik hiermee aan moet. hoop dat dit dan ook opgelost wordt.
  met vriendelijke groeten.
  Tiny Timmermans.