Home Lifestyle Amerikaanse studenten verrassen hun liefste leraar op zijn verjaardag

Amerikaanse studenten verrassen hun liefste leraar op zijn verjaardag

Amerikaanse studenten verrassen hun liefste leraar op zijn verjaardag

In Amerika is een leraar door zijn leerlingen verrast met een feestje op zijn jaardag. Kyle Simpler (56) is leraar op de Burleson High School in de Amerikaans staat Texas, meldt de Daily Mail. Zijn leerlingen kwamen op het idee om hem te verrassen op zijn jaardag, nadat hij hen vertelde dat hij heel lang geen taart op zijn verjaardag had gegeten. Zijn eigen verjaardag had hij in geen jaren groot gevierd. Toen zijn leerlingen ontdekten dat hij binnenkort jarig zou worden kwamen zij tot actie.

Een verjaardagfeest voor Simpler

Zijn leerlingen besloten toen zijn klaslokaal te versieren en Simpler een leuke blauwe taart cadeau te maken. Voor de les begon gingen zij te werk zodat zij hem vroeg konden verrassen. “Oh mijn God!” riep hij uit toen hij de versierde klas binnenstapte en zijn leerlingen ‘Happy Birthday’ voor hem begonnen te zingen. De leraar kon zijn tranen niet tegenhouden toen hij het tafereel meemaakte.

In het hele lokaal hangen er ballonnen en zelfs Kyle zijn bureau is mooi versierd. Daar staat er een leuk verjaardagskaart op hem te wachten. In dit kaartje staan leuke teksten en de handtekeningen van alle leerlingen van Simpler.

Het duurt even voor Kyle om bij te komen en om zijn tranen te verbergen. Wanneer hij zover is zijn zijn eerste woorden tegen de klas: “Thank you!” Enkele van zijn leerlingen beginnen te klappen. Allemaal geven ze hem de ruimte om dit alles te verwerken.

Een blauwe taart

Naast de versieringen en het leuk kaartje geven de leerlingen Kyle ook een grote blauwe taart met daarop een foto van een Siamese kat. Het is bijkans tien jaar geleden dat Kyle een taart voor zijn verjaardag heeft gehad. Een leuk initiatief van zijn leerlingen dus. De taart wordt in de klas verdeeld onder alle aanwezigen. Voor Kyle is dit een ware verjaardagsfeest; totaal onverwacht, maar zeker gewaardeerd.

Nu wereldberoemd dankzij een filmpje

De 16-jarige Saera Esparz, een van de leerlingen van Kyle Simpler neemt dit alles op om later te delen op Twitter. Dit filmpje is sindsdien massaal gedeeld en bekeken op meerdere social media platformen. Het is een hartverwarmend verhaal en men deelt het graag. Dankzij dit fimplje is Kyle Simpler nu eigenlijk wereldberoemd. Hopelijk inspireert dit hem om toch wat vaker zijn verjaardag te vieren. Van harte gefeliciteerd, Kyle!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here