Home Goed Nieuws, Puur en Positief Benefietdag Stichting Rosangelankie

Benefietdag Stichting Rosangelankie

Benefietdag Stichting Rosangelankie

Eerder vertelde we je over het goede werk dat de stichting Rosangelankie in Senegal verricht. Recent ontvingen we het onderstaande bericht over een Benefietdag van deze stichting die op zaterdag 23 oktober zal worden georganiseerd.

Benefietdag Stichting Rosangelankie

Met medewerking van De Hilt, organiseert Stichting Rosangelankie een benefietdag op 23 oktober 2010, waarvoor we u graag uitnodigen. Uw bijdragen op deze dag komen ten goede aan de bouw van een weeshuis voor kinderen t/m 17 jaar uit Abéné en omstreken in de Casamance in Senegal. Dit wordt een veilig thuis, van waaruit kinderen ook onderwijs zal worden geboden.

De entree voor het middagprogramma is gratis. Voor een gering bedrag kunt u deelnemen aan o.a. enkele workshops, uw kans wagen in de loterij of genieten van lekkere Afrikaanse hapjes.

Voor het avondprogramma betaalt u slechts € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar. Met live optredens van Afrikaanse muziek- en dansgroepen en een dj met Afrikaanse en Afro-Latin muziek, belooft dit een swingende avond te worden.

Dagprogramma

Vanaf 12.00 uur is de zaal open. Gedurende de hele dag kunt u genieten van muziekfilms, korte documentaires en een verteller van Afrikaanse verhalen.

Markt met diverse Afrikaanse producten en een kraampje voor haren vlechten (€ 0,50 per vlechtjes). Tevens kunt u hier informatie krijgen over de activiteiten van de Stichting.

Een tafereeltje waar u zich in Afrikaanse sferen kunt laten fotograferen (€ 2,50 per foto, wordt digitaal toegestuurd naar uw e-mail adres).

Verschillende spelletjes waaronder sjoelen en jeu de boules, waarbij u kleine prijsjes kunt winnen (€ 1,50 per spel).

De hele dag kunt u genieten van lekkere Afrikaanse hapjes à € 1,00 per stuk.

12.30 – 13.00 uur en 16.00 – 16.30 uur: Afrikaanse modeshow, verzorgd door Guyso, een in Nederland woonachtige ontwerper uit Ivoorkust, o.a. bekend van Modetent in Rotterdam.

13.00 uur en 15.00 uur: Bingo, waarbij u leuke prijzen kunt winnen (€ 1,50 per kaart).

17.00 uur: eerste trekking loterij (€ 5,00 per lot).

Informatie en locatie

BENEFIETDAG STICHTING ROSANGELANKIE
LOCATIE DE HILT TE EEMNES
23 OKTOBER 2010 VAN 12.00 – 23.00 UUR

Tot 23 oktober in Eemnes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here