Home Goed Nieuws, Puur en Positief Bewoners Abri nu wel blij met nieuwe indeling parkeerplaats

Bewoners Abri nu wel blij met nieuwe indeling parkeerplaats

Bewoners Abri nu wel blij met nieuwe indeling parkeerplaats

Bewoners van de Abri in Naarden kunnen opgelucht ademhalen. Zij krijgen minder parkeerplaatsen pal voor hun neus. Bovendien worden deze plaatsen niet naast elkaar, maar achter elkaar aangelegd, zodat de bewoners geen last hebben van koplampen die naar binnen schijnen.

Naarden gaat het Abri-terrein herindelen. Niet alleen het woonwagenkamp wordt uitgebreid, ook de parkeerplaats wordt vergroot ten koste van het groen. Bewoners gaven vorige week aan niet blij te zijn met de zeventien haakse parkeerplaatsen op slechts een meter afstand van hun woonwagens. Het alternatief dat het college met de bewoners vervolgens opstelde werd overgenomen door de raad, ook betekent dit een verlies van acht parkeerplaatsen.

Bij de herinrichting gaan diverse bomen, in goede of slechte staat, verloren. De gemeente legt zichzelf wel een herplantplicht op. Ook wordt gekeken naar de mogelijkheid om bij grote evenementen, waarbij de Abri helemaal vol staat, tijdelijke toiletten neer te zetten om wildplassen te voorkomen.

bron: Dagblad De Gooi en Eemlander

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here