Home Goed Nieuws, Puur en Positief Bluestacks App Player Android voor PC Computer Downloaden

Bluestacks App Player Android voor PC Computer Downloaden

Bluestacks App Player Android voor PC Computer Downloaden

Wil je Wordfeud of een andere Android App op je computer gebruiken? Dat kan! Dankzij de BlueStacks App Player kun je de meeste Android App’s fullscreen op je Windows PC, Laptop en Tabloid gebruiken. In Nederland wordt BlueStacks met name gebruikt om het populaire spel ‘Wordfeud‘ te spelen. Lees hier meer over Wordfeud.

BlueStacks App Player Free (alpha)

De eerste versie van BlueStacks heet alpha en is sinds oktober 2011 te downloaden. Inmiddels wordt Bluestacks in meer dan 100 landen gebruikt. Dankzij BlueStacks App Player (alpha) speel je ook zonder telefoon het populaire spel Wordfeud. Maar ook andere app’s zoals Advanced Task Killer,¬†Angry Birds, Fruit Ninja en Pulse werken prima met Bluestacks. Wil je BlueStacks downloaden? Klik dan op de blauwe download-knop onder dit artikel.

BlueStacks App Player Pro (alpha)

Op dit moment wordt er hard gewerkt BlueStacks App Player Pro (alpha). Bij deze pro versie zit een grote verzameling .apk bestanden. apk bestanden zijn Android installatie bestanden die je eenvoudig kunt starten binnen Bluestacks.

APK Bestanden Downloaden

Heb je geen tijd om te wachten op de pro versie? Als je met google zoekt op ‘app naam + apk’ kun je de meeste populaire App’s gratis downloaden. Een andere mogelijkheid is om een .apk bestand te downloaden van een Android telefoon.


BlueStacks App Player (alpha) Downloaden

Download BlueStacks App Player en en ervaar het voordeel van Android App’s fullscreen te starten. Klik op de onderstaande knop om BlueStacks te downloaden. Als je BlueStacks hebt gedownload, volg dan de instructies in dit artikel over de installatie van en het gebruik van BlueStacks en Wordfued.

20 REACTIES

 1. Nadat op 08-01-12 om 20.00 de Wordfeud servers offline werden gehaald voor onderhoud was heel Wordfeud Spelend Nederland lichtelijk in paniek.

  Omstreeks 22.30 waren de werkzaamheden afgerond en kon iedereen weer inloggen op de wordfeud servers.

  Volg al het actuele Wordfeud Nieuws ook via Twitter.

 2. als ik op de blauwe knop klik, kom ik op een website waar vervolgens geen optie is om te kunnen downloaden! Heb me aangemeld maar ook dan zie ik geen downloadpunt!

  • @jet, De eerste testperiode van bluestacks is afgerond. binnenkort komt er een beta / gamma versie op de site. Je kunt je bij bluestacks aanmelden voor een nieuwe beta versie die binnenkort voor iedereen beschikbaar is.

   Mark

  • neej bij mij doet ie het dan ook niet. er staat dat dat in maart kunt downloaden ofzoiets hoe kunnen andere het dan wel

 3. Mijn baas ziet wat ik doe op mn pc. Maar heeft hij ook inzage in applicaties als bluestacks? Kan hij bijv zien dat ik wf speel? En de berichtjes erin?

 4. sinds ik bluestacks op mijn laptop heb staan zijn al mijn foto's verdwenen!

  In "mijn afbeeldingen" staat ineens een leeg document, genaamd .nomedia . De submappen staan er nog gewoon in, maar zijn allemaal leeg. Dat is ook te zien in 'eigenschappen', waar elke map maar een paar kb groot is.

  Alle submappen hebben nu ook dezelfde datum als de installatie van Bluestacks.

  Ja natuurlijk had ik beter voor een backup moeten zorgen. Maar toch ben ik ontdaan.

  Ik wil mijn foto's terug!

  Iemand een idee?

 5. Hallo,

  Dat is vervelend dat je fotos kwijt bent, maar volgens mij kan je ze gewoon terug halen met programma "Recuva". Zet ze in een map. Het is een goed programma.

  Laat mij weten of je de fotos terug heb kunnen halen.

 6. ik heb ze terug, na veel speurwerk is het mij gelukt, ik ben op de lege mappen gaan staan met rechter muisknop aangeklikt en toen kon ik de vorige versie weer terugzetten en zo heb ik al mijn foto's weer teruggezet, het was veel werk maar wel de moeite waard, ik hoop dat het bij jou ook zo gaat. de lege map van nomedia heb ik verwijderd

  groetjes els

  ps laat even weten of het je is gelukt

 7. na het installeren van het programma fout melding dat het niet te installeren is op deze computer op 2 verschillende windows geprobeerd zowel xp als vista

 8. Heb hem net ook erop gezet (win7x64)

  Nu kan ik de optie om het hele speelveld van word feut zichtbaar te krijgen niet voor elkaar krijgen.

  Iemand hier die mij misschien wat meer kan vertellen??

  mvg olly

 9. te gekke app!! Hij speelt top op mijn pc.

  Speel graag wordfeud maar hoe kan ik verkeerde friends wissen uit mijn friendslist??

  (ik heb een verkeerde persoon toegevoegd als vriend)

  • Frank hoe heb je dat voor elkaar gekregen t lukt mij niet op Laptop t spel van wordfeud….??

 10. ik ben de bluestacks app player aan het downloaden, kan dat héél lang duren? Zit al bij een download setup van over de 200%?

 11. Helaas, mijn poging strandt al bij de BlueStacks App Player – die installeert namelijk niet onder Windows XP 64. :(

 12. Probeer de Bluestacks App Player te downloaden, maar krijg alleen een “404 Error”.
  Wat gaat of doe ik fout? Ik heb windows 7 op m,n Laptop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here