Bluestacks App Player Android voor PC Computer Downloaden

Wil je Wordfeud of een andere Android App op je computer gebruiken? Dat kan! Dankzij de BlueStacks App Player kun je de meeste Android App’s fullscreen op je Windows PC, Laptop en Tabloid gebruiken. In Nederland wordt BlueStacks met name gebruikt om het populaire spel ‘Wordfeud‘ te spelen. Lees hier meer over Wordfeud.

BlueStacks App Player Free (alpha)

De eerste versie van BlueStacks heet alpha en is sinds oktober 2011 te downloaden. Inmiddels wordt Bluestacks in meer dan 100 landen gebruikt. Dankzij BlueStacks App Player (alpha) speel je ook zonder telefoon het populaire spel Wordfeud. Maar ook andere app’s zoals Advanced Task Killer,¬†Angry Birds, Fruit Ninja en Pulse werken prima met Bluestacks. Wil je BlueStacks downloaden? Klik dan op de blauwe download-knop onder dit artikel.

BlueStacks App Player Pro (alpha)

Op dit moment wordt er hard gewerkt BlueStacks App Player Pro (alpha). Bij deze pro versie zit een grote verzameling .apk bestanden. apk bestanden zijn Android installatie bestanden die je eenvoudig kunt starten binnen Bluestacks.

APK Bestanden Downloaden

Heb je geen tijd om te wachten op de pro versie? Als je met google zoekt op ‘app naam + apk’ kun je de meeste populaire App’s gratis downloaden. Een andere mogelijkheid is om een .apk bestand te downloaden van een Android telefoon.


BlueStacks App Player (alpha) Downloaden

Download BlueStacks App Player en en ervaar het voordeel van Android App’s fullscreen te starten. Klik op de onderstaande knop om BlueStacks te downloaden. Als je BlueStacks hebt gedownload, volg dan de instructies in dit artikel over de installatie van en het gebruik van BlueStacks en Wordfued.

Share: