Home Goed Nieuws, Puur en Positief Bouw een weeshuis in Senegal

Bouw een weeshuis in Senegal

Bouw een weeshuis in Senegal

Altijd al eens iets goeds willen doen? Dan is dit je kans! Help stichting Rosangelankie en bouw een weeshuis  in Abéné (Senegal)

Deze stichting is een nog jonge organisatie, die door Jean Milongo (organisator) en in samenwerking met enkele inwoners van Abéné (Senegal) en andere Nederlandse vrijwilligers ondersteuning, zorg en educatie willen bieden aan kinderen uit dit dorp en haar omgeving.

Het doel is om de kinderen zorg en educatie te geven zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige volwassenen die een goed sociaal leven kunnen leiden. Het weeshuis is in de eerste plaats bedoeld om de weeskinderen uit de omgeving op te vangen de grootouders hun vaak veel te zware taak kunnen overdragen. Ons project is ook daarom zo belangrijk, omdat er in dit deel van Senegal verder niets op het gebied van zorg voor kinderen te vinden is.

Zoals je zult begrijpen is er veel geld nodig om de bouw van het weeshuis te verwezenlijken. Geld maar ook bijdragen in natura kunnen helpen bij dit project wat in zijn opzet staat voor duurzaamheid. En als het er eenmaal staat, komen daar nog bij het onderhoud van de gebouwen, de leermiddelen voor de school en de vergoeding voor de mensen die er gaan werken.

Wil je meer informatie? Bezoek dan de website van stichting Rosangelankie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here