Cadeaubonnen voor het Goede Doel

0
242

Tijdens de feestdagen krijg je vast wel een cadeaubon cadeau. Het kan zijn dat je deze met veel plezier gebruikt om iets leuks voor te kopen. Een andere mogelijkheid is de cadeaubon te doneren aan Doneerkadobon. Want hoe vaak verdwijnt de bon in een lade en kom je hem na jaren weer eens tegen?

Doneerkadobon biedt de mogelijkheid om de ongebruikte bon charitatief te benutten! Zelfs als de cadeaubon verlopen is, is deze nog van harte welkom. Gooi bonnen dus niet weg, berg ze niet op in een lade, maar doneer ze aan Doneerkadobon. Zo steun je de bij Doneerkadobon aangesloten goede doelen die kinderen in binnen- en buitenland een betere kwaliteit van leven en een kans op een toekomst geven.

Hoe werkt Doneerkadobon?

Consumenten sturen per post hun (eventueel verlopen) cadeaubonnen van gerenommeerde retailers, zoals V&D, De Bijenkorf, HEMA, Etos, de Nationale Bioscoopbon of Boekenbon etc. naar Stichting Doneerkadobon, postbus 1375, 2134 EL Hoofddorp.

Wat doet de Stichting Doneerkadobon met mijn bonnen?

Doneerkadobon wisselt de bonnen massaal in bij de uitgevers van deze bonnen. De opbrengst gaat naar de geselecteerde goede doelen. Op de website van doneerkadobon.nl kun je een overzicht vinden. Ook voor vragen of meer informatie over deze actie kun je terecht op deze site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here