Casa Diamond Child haalt 4500 euro op tijdens de Vakantiebeurs

0
208

Tijdens de Vakantiebeurs 2010 die van 12 tot 17 januari in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden werd was het team van Casa Diamond Child vertegenwoordigd op maar liefst twéé stands. Door in totaal 57 vrijwilligers is gedurende zes dagen gemasseerd dat het een lieve lust was en zo werd er in totaal € 4.460,30 opgehaald.

De Vakantiebeurs is de grootste consumenten reisbeurs ter wereld en het grootste vakevenement in de Benelux. In zes dagen tijd bezochten ruim 117.000 reislustige bezoekers de Vakantiebeurs 2010. Stichting Diamond Child was na afwezigheid van een jaar, weer helemaal op haar plaats. We werden gesteund door vele vrijwilligers en sponsoren.

Jan Mathijssen, oprichter van Stichting Diamond Child reageert opgetogen: ‘Wat een prachtig resultaat. Ik ben iedereen die meegeholpen heeft en natuurlijk iedereen die zich heeft laten masseren enorm dankbaar! Dit geld kunnen we goed gebruiken. Juist nu we de vergunning rond hebben om permanent kinderen een onderdak te geven. Met dit geweldige bedrag kunnen we weer een aantal maanden voorzien in de basisbehoeften van Casa Diamond Child. Dat geeft niet alleen een gerust idee, maar vooral een heel blij en dankbaar gevoel omdat zoveel mensen en organisaties ons steunen. Dank aan iedereen!’

meer informatie over Stichting Diamond Child kun je vinden op deze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here