Home Gezondheid Detoxen? Negeer deze 3 signalen nooit!

Detoxen? Negeer deze 3 signalen nooit!

Detoxen? Negeer deze 3 signalen nooit!
Healthy green celery, apple and lime juice

Met detoxen haal je de giftige stoffen die in je lichaam zijn opgeslagen eruit. En hoe doe je dit? Er zijn verschillende manieren om te ontgiften. Het beste kan je je dagelijkse eetpatroon aanpassen. Dit omdat er best veel gifstoffen in voeding zitten.

Vooral in ongezonde voeding zitten er veel chemische stoffen die je gezondheid kunnen aantasten. Een zwak immuunsysteem is daarom een goede indicator dat je je lichaam het beste kan detoxen.

Wanneer moet je detoxen? De top 3 signalen waar je zeker op moet letten zetten we netjes op een rij voor je:

Huidproblemen

Een droge huid dat vaker last heeft van uitslag en acne kan een teken zijn dat je moet detoxen. De gifstoffen zorgen voor een schrale huid en lastige reacties op je huid.

Verstopte neusholtes

Heb je vaker last van een verstopte neus? Dit is ook een teken dat je moet ontslakken. Een verstopte neus dat te lang aanhoudt wordt veroorzaakt door luchtvervuiling.

Galblaasproblemen

De gifstoffen kunnen in grote concentraties in je galblaas blijven zitten. Dit gebeurt wanneer er teveel gifstoffen in je lichaam zijn opgeslagen. De gifstoffen maken je galblaas dik en kunnen ervoor zorgen dat het verstopt raakt. Grijp meteen in om galstenen te voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here