Download Wordfeud Blackberry, Windows, Symbian, iPhone, iPad, Android

Het lijkt wel of heel Nederland Wordfeud. Zeiden we heel Nederland? we bedoelen natuurlijk heel de wereld! Na Angry Birds is Wordfeud de nieuwe rage voor iPhone, iPad en Android. Maar wat is Wordfeud eigenlijk? Je kent ongetwijfeld het bordspel Scrabble. Wordfeud is de digitale versie van dit eens immens populaire Oud Hollandse bordspel. Het voordeel van deze digitale variant is dat je het via je telefoon online kunt spelen tegen andere spelers over de hele wereld. Het is zo verslavend dat het zelfs verboden is in verschillende cafés in Nederland. Wordfeud is gratis te downloaden en er wordt gebruik gemaakt van woordenboeken in de volgende talen: Engels, Frans, Spaans, Nederlands, Zweeds, Noors en Deens. Meer talen volgen binnenkort. Wordfeud kun je spelen op je smartphone, maar wist je dat je Wordfeud ook op je computer kunt spelen? Je installeert hiervoor de gratis Android emulator BlueStacks.Links naar alle beschikbare versies kun je verderop in dit artikel vinden.

tip: Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang automatisch bericht als Wordfeud beschikbaar is voor andere besturingssystemen.

Bekende Nederlanders

Wordfeud is ook erg populair onder Bekend Nederland. Een van de bekendste Wordfeud fans van Nederland is ongetwijfeld Jeroen Krabbé die onlangs aan tafel bij Mathijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait door zijn favoriete spelletje demonstreerde op zijn iPhone 4.

Download Wordfeud

Genoeg geschreven, tijd om te spelen. Via de onderstaande links kun je Wordfeud downloaden voor iPhone, iPad, Android

tip: Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang automatisch bericht als Wordfeud beschikbaar is voor andere besturingssystemen.

Share: