Home Goed Nieuws, Puur en Positief Download Wordfeud Blackberry, Windows, Symbian, iPhone, iPad, Android

Download Wordfeud Blackberry, Windows, Symbian, iPhone, iPad, Android

Download Wordfeud Blackberry, Windows, Symbian, iPhone, iPad, Android

Het lijkt wel of heel Nederland Wordfeud. Zeiden we heel Nederland? we bedoelen natuurlijk heel de wereld! Na Angry Birds is Wordfeud de nieuwe rage voor iPhone, iPad en Android. Maar wat is Wordfeud eigenlijk? Je kent ongetwijfeld het bordspel Scrabble. Wordfeud is de digitale versie van dit eens immens populaire Oud Hollandse bordspel. Het voordeel van deze digitale variant is dat je het via je telefoon online kunt spelen tegen andere spelers over de hele wereld. Het is zo verslavend dat het zelfs verboden is in verschillende cafés in Nederland. Wordfeud is gratis te downloaden en er wordt gebruik gemaakt van woordenboeken in de volgende talen: Engels, Frans, Spaans, Nederlands, Zweeds, Noors en Deens. Meer talen volgen binnenkort. Wordfeud kun je spelen op je smartphone, maar wist je dat je Wordfeud ook op je computer kunt spelen? Je installeert hiervoor de gratis Android emulator BlueStacks.Links naar alle beschikbare versies kun je verderop in dit artikel vinden.

tip: Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang automatisch bericht als Wordfeud beschikbaar is voor andere besturingssystemen.

Bekende Nederlanders

Wordfeud is ook erg populair onder Bekend Nederland. Een van de bekendste Wordfeud fans van Nederland is ongetwijfeld Jeroen Krabbé die onlangs aan tafel bij Mathijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait door zijn favoriete spelletje demonstreerde op zijn iPhone 4.

Download Wordfeud

Genoeg geschreven, tijd om te spelen. Via de onderstaande links kun je Wordfeud downloaden voor iPhone, iPad, Android

tip: Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang automatisch bericht als Wordfeud beschikbaar is voor andere besturingssystemen.

86 REACTIES

 1. Op dit moment is Wordfeud helaas nog niet beschikbaar voor Blackberry toestellen. Navraag bij de auteur leert dat de Wordfeud Blackberry versie binnenkort verschijnt.

 2. Vandaag ontvingen we minder goed nieuws van wordfeud in onze mailbox:

  Dear,

  Thanks for your question. Unfortunately we don't have any plans for a BlackBerry version of Wordfeud at this point. This may change in the future though.

  Best regards, Wordfeud

 3. Geen blackberry? Kom in Amsterdam iedere zondag scrabbelen in ons scrabble cafe! Hoofdprijs 50 Euro!

  Nieuwe nieuwstraat 20. Is ook nog een stuk gezelliger en socialer!

 4. Werkte tot gisteravond super die pc versie… was erg blij hiermee…….. nadruk op was.. nu geeft de website het volgende aan:

  To everyone

  After inquiring with Wordfeud for cooperation on the Wordfeud / Webfeud integration we regret to inform you that we are requested to suspend Webfeud.com. This means that from this moment, you will not be able to play online.

  Since we feel that everyone should be able to play a game of Wordfeud / Webfeud, we are currently discussing how things can be worked out. Until this is resolved, this service is suspended.

  We want to thank you for using the service and your feedback. We will be back.

  Thank you!

  Team Webfeud

  BAAL!!!!!!

 5. Weet iemand wanneer de blackberry versie uit komt? Ik ben geneigd naar een andere telefoon over te stappen, blackberry blijft verschrikkelijk achter namelijk. En dit zou dan wel de druppel zijn voor mij.

  Ik hoor het graag zo snel mogelijk..

  Mvg, Yorick

 6. O, lees nu dat ze Webfeud gisteren hebben dichtgegooid. Lekker dan. Dan toch maar weer Scrabble uit de kast trekken….

 7. Ik haat mijn Blackberry nu echt! Ik heb hem gekregen, maar ik wou veel liever een htc omdat je daar bijv. wel wordfeud op kan doen!

 8. Heeey hallo,

  Iemand enig idee hoelang het nog gaat duren voordat we Wordfeud op de blackberry tourch kunnen gaan doen??

  Zou wel erg leuk zijn namelijk!!

  Groetties Jo

 9. Ik wil ook wordfeud, heb een bb :( Kunnen jullie niet even een datum geven wanneer die hiervoor beschikbaar is??

 10. Wwaarom duurt het zo lang wordfeud voor blackberry ? Kan het niet wat sneller of is het zo moeilijk zo, n app te maken hoop dat het deze maand nog komt

 11. Blackberry is 1 van de meest luxe telefoons, goed te horen dat word feud er komt voor BB. Maar wat is binnenkort?

 12. Hallo,

  Wanneer komt er nou wordfeud voor de blackberry.

  ik speel het nu op mijn ipod maar daar kan ik alleen thuis op spelen.. en ik wil het graag op mijn blackberry hebben!!! dus kom op en schiet een beetje op..

 13. Waar blijft die nouw voor Blackberry ?????????????????? Ik wacht nu al meer dan 2maand. Laat staan de anderen die wordfeud eerder hebben ontdekt dan mij. Beetje tempo Aub. Zou graag eindelijk wordfeud willen spelen.

 14. Ik wil wordfeud free downloaden op mijn tablet maar krijg bij android market elke keer you don´t have any devices. Nu heb ik een e-mail adres opgegeven dat ook op de tablet staat maar dan nog. Kunnen jullie mij helpen?

 15. Ik zou ook graag willen weten waar ik Wordfeud voor mijn toestel kan downloaden…ik heb een Nokia C6 en de besturing is Symbian

 16. Strak speelt niemand meer wordfeud en kunnen wij het eindelijk spelen ik koop nooitt meer een blackberry waardeloze rot telefoon

  • ik zit er ook op te wachten dat hij uit komt voor de bb. ik wordt er thuis gek van dat iedereen het speelt behalve ik .

 17. Heb een nokia n 97 mini. Abbonement loopt bijna af.

  Zit nu flink te twijfelen welk toestel ik nu wil gaan nemen. Ben nokia fan. Maar als je zolang op moet wachten tot je veel gebruikte apps kan downloaden dan word het miss toch een ander merk. Zou ook graag wordfeud willen. Straks hebben de nokia gebruikers de app en dan speelt niemand het meer. Zou toch jammer zijn.

 18. Ben ook een Nokia-fan en normaal speel ik weinig spelletjes, maar zo lang wachten op een wereld-app is natuurlijk belachelijk.

  Kom op Nokia, mijn N8 wacht op Wordfeude!

 19. voor de blackberry is er fightin'words te downloaden.

  Lijkt op wordfeud, ziet er alleen wat minder modern gestyled uit!

 20. Nadat op 08-01-12 om 20.00 de Wordfeud servers offline werden gehaald voor onderhoud was heel Wordfeud Spelend Nederland lichtelijk in paniek.

  Omstreeks 22.30 waren de werkzaamheden afgerond en kon iedereen weer inloggen op de wordfeud servers.

  Volg al het actuele Wordfeud Nieuws ook via Twitter.

 21. mijn vraag was, ik heb een samsung mobiel kan wf daar ook op gespeeld worden? hij lijkt namelijk op een black berry.

 22. Waarschijnlijk ben ik heel dom….Ik heb net een ipad2, heb wordfeud geinstalleerd (denk ik) maar kan hem nergens terugvinden. Hoe start ik in vredesnaam een spel?

 23. Als ik wordfeud ga downloaden, met wie kan ik dan allemaal wordfeuden? Kan ik dat met iedereen die dat heeft of met de mensen waarvan ik hun toevoeg ofso? Vraag 2: wie weet wanneer wordfeud voor blackberry beschikbaar is?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here