Home Goede Boeken Dromen, durven, doen

Dromen, durven, doen

Dromen, durven, doen

Hoe staat het met jouw goede voornemens? Of  heb je na ruim twee weken het bijltje erbij neergegooid? Vandaag is het volgens verschillende wetenschappers de meest depressieve dag van het jaar. Niet echt een lekkere dag dus. Toch is er hoop, als we het boek   Dromen, durven, doen moeten geloven kun je leren hoe je blijvende veranderingen in je leven  moet aanbrengen.

Het boek Dromen, durven, doen *

– Waarom houden we de meeste veranderingen niet vol?
– Wat bepaalt 95% van je gedrag (zonder dat je het merkt)?
– Hoe ontwikkel je met succes nieuwe, effectieve gewoontes?
– Wat zijn de geheimen van échte, blijvende verandering?

Iedereen heeft dromen op het gebied van werk, relatie, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Maar wat is er eigenlijk nodig om de stap van DROMEN, naar DURVEN en uiteindelijk DOEN te zetten?

Bestel Dromen, durven, doen bij bol·com

Dromen, durven, doen
Dromen, durven, doen
Ben Tiggelaar

vandaag voor 19.00 besteld, morgen in huis

Veel mensen vertrouwen op goede bedoelingen en wilskracht, maar onderzoek laat zien dat dit niet werkt. Meer dan 80% van alle mensen die beginnen aan een belangrijke verandering, valt binnen twee jaar terug in oud gedrag. Maar wat werkt dan wel?

Ben Tiggelaar geeft met dit boek heldere antwoorden op deze vragen. Gebaseerd op actuele psychologische inzichten, praktische ervaring én persoonlijke verhalen van mensen, die met vallen en opstaan, hebben geleerd om leiding te geven aan zichzelf. Ben Tiggelaar is onderzoeker, trainer en publicist. Vele tienduizenden lezers van zijn boeken en bezoekers van zijn workshops brachten de afgelopen jaren met succes zijn ideeën in de praktijk. Zijn boek DOEN! staat al voor het derde jaar op rij in de top van de managementlijsten.

* bron: bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here