Echte liefde overwint alles

0
323

Echte liefde overwint alles! Een waargebeurd verhaal waardoor je een goed gevoel krijgt. ‘Niet zonder jou’ is een bijzonder verhaal van Alan & Irene. Het laat zien dat echte liefde uiteindelijk alles overwint.Niet zonder jou

Alan en Irene ontmoeten elkaar in een streng kindertehuis in de jaren ’50. Ze raken al snel onafscheidelijk van elkaar, hoewel dat niet altijd even makkelijk is in een tijd waar jongens en meisjes strikt gescheiden van elkaar leven. Contact wordt tot het minimale beperkt en vriendschappen tussen jongens en meisjes worden ontmoedigd. Als hun vriendschap wordt ontdekt, wordt Alan zonder pardon in een busje naar een ander tehuis gezet, zonder dat hij de kans krijgt om afscheid te nemen van Irene.

Maar hun band blijkt sterker dan de steeds groter wordende kloof tussen hun levens en allebei blijven ze naar de ander op zoek. Hun hele leven lang.

Niet zonder jou is een onwaarschijnlijk, maar waargebeurd liefdesverhaal over diepe vriendschap en over hoop en vertrouwen dat echt liefde zelfs een halve eeuw kan overbruggen en uiteindelijk overwint.

Alan & Irene Brogan hebben elkaar na 45 jaar terug gevonden nadat ze in hun jeugd van elkaar gescheiden werden. Ze wonen in Engeland.

Boek informatie

Taal:Nederlands
Afmetingen:156x26x236 mm
Gewicht:438 gr
ISBN13:9789061129875
Uitgever: Karakter Uitgevers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here