Een leuke reis van voor een verloren knuffelbeer

0
65

Eleanor Dewald (8) was niet te troosten toen haar ze haar favoriete knuffelbeer verloor. Het was een kleine ramp zo kort voor kerst. Haar moeder uit het Amerikaanse Michigan, deed haar best om het beertje terug te krijgen. Wat er gebeurde kon niemand hebben voorspeld.

Eleanor en haar knuffelbeer waren onafscheidelijk, het beertje moest overal mee waar het meisje ging. Zo ging hij mee tijdens een vliegreis naar Texas. Haar moeder Trish beloofde er alles aan te doen om de beer terug te vinden, wat op moment leek op een onmogelijke opgave. „Ik deed wat elke moeder zou doen: ik beloofde mijn kleine meisje dat ik er alles aan zou doen Teddy terug te brengen”, vertelt Trish aan NBC News.

Facebook

Trish stuurde een bericht via Facebook naar SouthWest Airlines, het vliegmaatschappij waar beertje zoek raakte. Dit bericht werd gelezen door een familievriend die toevallig bij SouthWest werkte. Hij vond het knuffelbeertje in een vuilniston op het vliegveld van Detroit. Daar maakte hij een foto van het beertje en stuurde die naar Trish. Het duurde nog even voor Eleanor het beertje in handen kon krijgen. In de tussentijd stuurde de man steeds foto’s van het beertje, om het te laten lijken dat het beertje op een reuze avontuur was. Er zaten foto’s tussen van het beertje in een vliegveldkarretje, bij de man thuis en ook in de cockpit. En Eleanor vond dit allemaal heel leuk.

Gelukkig duurde het niet al te lang voor Eleanor kon worden herenigd met haar beer. Vlak voor kerst werd die overhandigd aan het meisje. „Ik ben heel blij dat Teddy weer thuis is en dat hij weer bij me kan zijn”, aldus een opgeluchte Eleanor. Als dat geen mooi kerstcadeau is!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here