Een Positief Project

0
383

Jong ondernemerspaar start ideëel project om via crowdfunding voet aan de grond te krijgen op gefrustreerde huizenmarkt.

‘Laat ons een wereld creëren, een huis. Non-profit. Zelfonderhoudend. Cultureel. Creatief. Gemeenschappelijk. Een toevluchtsoord voor andere creatievelingen om geïnspireerd te raken.’

Als jong zelfstandig ondernemer is het in de huidige tijd onmogelijk een hypotheek af te sluiten. Dit, terwijl banken zelf verantwoordelijk zijn voor de huizencrisis.

Deze jonge ondernemers zijn er echter van overtuigd dat zij niet afhankelijk zijn van het reguliere stelsel. Zij geloven in collectieve kracht. Op hulp van gelijkgezinden. Met dit zakelijke, creatieve en transparante project genereren ze vertrouwen.

Middels crowdfunding willen zij hun droom verwezenlijken. Sinds kort is het project gelanceerd op Kickstarter. Ze hebben tot 17 december de tijd om €300.000 te verzamelen en dit Kickstarter-project tot een succes te maken en vertrouwen blind op de hulp van hun medemens. Mensen en bedrijven die helpen, kunnen geweldige cadeaus uitzoeken.

Bij één van de initiatiefnemers werd dit jaar, als jongste patiënt ooit, darmkanker geconstateerd. ‘We zijn samen door de moeilijkste tijd van ons leven gegaan.’ Zelfverzekerd laat hij zijn stoma zien. De kanker is overwonnen en ze denken nu meer dan ooit: lak aan depressie! Ze jagen op geluk en willen anderen inspireren met hun kracht.

‘Een Positief Project’ is non-profit, duurzaam, onafhankelijk en groen. Maar vooral een sociaal project. Een bruisend toevluchtsoord om te inspireren en geïnspireerd te raken.

Het collectief investeert, maar krijgt er heel veel voor terug.

Zoals kunst-workshops; muziek- en theaterevenementen; een boomgaard waar je zelf fruit kunt plukken en kunt onthaasten; flexibele en ontspannen werkplekken; een huiskamerrestaurant; een dynamisch design- en kunstinterieur; een openluchttheater; kooklessen; gratis barbecues; culturele picknicks; een sfeervol gastenhuis en nog veel meer. Kortom: een aanwinst voor onze samenleving.

Bekijk alle plannen, cijfers en informatie:

Kickstarter: A Positive Project | Een Postief Project

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here