Home Goed Nieuws, Puur en Positief Eindelijk de ware voor Froukje!

Eindelijk de ware voor Froukje!

Eindelijk de ware voor Froukje!

Froukje de Both (35) zocht een man via de televisie. Dit voorjaar konden de kijkers meeleven met haar liefdesoverwegingen en zien hoe ze onder de Eiffeltoren uiteindelijk

koos voor Alexander. Maar terwijl de uitzendingen nog gaande waren, werd Froukje echt verliefd. Wekenlang moest ze de negen jaar jongere dj Jeroen te Rehorst verstoppen. De Tv Makelaar -presentatrice lacht: “Nu durf ik het van de daken te schreeuwen: ik heb de ware gevonden!”

 

“Lastig was het”, bekent Froukje de Both. De opnames van Wie wordt de man van Froukje? waren achter de rug, maar het programma was nog wel weken op televisie. “Ik moest dus geheim houden dat ik verliefd was op een ander, anders lijkt het nog of je de boel bedriegt ook. Jeroen en ik ontmoetten elkaar in april. Toen wisten mijn tv-man Alexander en ik al dat het toch niks zou worden. Maar ja: de uitzendingen gingen nog door…”

Froukje en Jeroen liepen elkaar letterlijk tegen het lijf. “In de grote zaal van Paradiso kwam hij tijdens een feest naar me toe, pakte mijn hand en liet die niet meer los. We konden elkaar niet verstaan, de muziek was veel te hard. Maar de chemie was er direct. Ik was stomverbaasd. Geraakt door de liefde. Dat was me nog nooit gebeurd. Ik geloof dat we sinds die dag niet meer uit elkaar zijn geweest.”

De 26-jarige Jeroen is dj en draait onder de artiestennaam DJ Dekky. “Hij woont hartje Amsterdam bij de Westertoren, ik in een strak appartement in het Oostelijk Havengebied. Maar we zijn altijd samen. Kwestie van tandenborstels en kleren overal. Inderdaad, samenwonen is misschien een beter idee. Komt er ook van. Ik zie voor mijn nieuwe programma zoveel huizen dat ik in elk geval genoeg ideeën opdoe. Ik ben 35 jaar, wil graag kinderen en als het er van komt met Jeroen zullen we een praktischer huis nodig hebben. Maar ik voel nog niet zoveel voor Badhoevedorp of zo. Misschien dat ik er anders over ga denken als ik ooit zwanger ben.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here