Home Goed Nieuws, Puur en Positief Frans Bauer geeft Mariska het jawoord

Frans Bauer geeft Mariska het jawoord

Frans Bauer geeft Mariska het jawoord

Frans Bauer en Mariska van Rossenberg hebben elkaar vrijdagochtend het jawoord gegeven. De populaire zanger en zijn grote liefde trouwden in het Mauritshuis in Willemstad. Vrijdagmiddag is de kerkelijke inzegening in de Basiliek in Oudenbosch.

Het paar arriveerde in een witte oldtimer in Willemstad. Frans draagt een gebroken wit pak met een bijpassende riem en stropdas versierd met strass-steentjes. Zijn overhemd is een tintje lichter. Uit zijn borstzakje steekt een witte roos. Dezelfde roos is verwerkt in het bruidsboeket van zijn vrouw.

De drie zoontjes van het bruidspaar, Christiaan (6), Jan (5) en Frans junior (3), dragen hetzelfde pak als hun vader. Mariska draagt een gebroken witte jurk, laag uitgesneden, met een sluier en lange sleep. De mouwen zijn driekwart en de jurk is versierd met strass-steentjes en loopt aan de onderkant wijd uit.

“Ik ben nerveus jongen, niet normaal meer”, zei Bauer ’s ochtends vroeg toen hij zijn ouderlijk huis verliet om Mariska op te halen. Hij had ook heel slecht geslapen van de zenuwen. “En mijn vader snurkt.”

Willemstad was massaal uitgelopen om het bruidspaar te zien. Langs de route stonden honderden fans achter dranghekken en de gemeente was hermetisch afgesloten voor verkeer.

Datzelfde geldt voor Oudenbosch, waar het huwelijk om half twee kerkelijk wordt ingezegend in de Basiliek. Ook daar was het ’s ochtends al druk. De eerste fans waren zelfs donderdagavond al gearriveerd.

Frans en Mariska kennen elkaar sinds 1991 en hebben drie kinderen samen.

bron: fransbauerfansite.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here