Home Goed Nieuws, Puur en Positief Frans Bauer positiefste Nederlander 2007

Frans Bauer positiefste Nederlander 2007

Frans Bauer positiefste Nederlander 2007

In Theater aan het Vrijthof in Maastricht is Frans Bauer door de Stichting Nederland Positief gehuldigd tot Positiefste Nederlander 2007. Hij ontving, onder toezicht van een camera van het VARA-programma De Wereld Draait Door, een speciale onderscheiding uit handen van oprichter en bestuursvoorzitter Christian Houkes van Nederland Positief.

Tijdens de uitreiking kreeg Bauer ook een onderscheiding voor het lied ‘Mijn Vaderland’. De stichting bezegelde het democratisch gekozen volkslied met een vermelding als ‘officieel lied voor een positiever Nederland’. Uit een onderzoek van Stichting Nederland Positief onder duizend inwoners is gebleken dat de zanger als positiefste wordt gezien. Frans Bauer wordt op de voet gevolgd door prinses Máxima. Presentatrice Wendy van Dijk, die vorig jaar won, eindigde op de derde plaats.

Frans Bauer werd eerder dit jaar door de Stichting Nederland Positief uitgeroepen tot Nederlander met de mooiste lach. Jan Peter Balkenende is de enige politicus in de top tien. Hij staat op plaats zeven.

Na afloop van de uitreiking werd Frans Bauer welkom geheten als ere-lid van het Comité van Aanbeveling van Nederland Positief.

Bekende Nederlandse vrouwen als Yolanthe Cabau van Kasbergen, Gigi Ravelli, Nurlaila Karim, Marielle Bastiaansen en Roos Prommenschenkel zijn als ambassadrice aan Nederland Positief verbonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here