Home Goed Nieuws, Puur en Positief Geen Flitsscheiding maar een Granieten Huwelijk

Geen Flitsscheiding maar een Granieten Huwelijk

Geen Flitsscheiding maar een Granieten Huwelijk

Tegenwoordig lijkt scheiden wel de normaalste zaak van de wereld. 1 op de 3 huwelijken strandt vroegtijdig en ondanks dat de flitsscheidingen vanaf 2010 niet meer mogelijk zijn gooien veel kersverse bruidsparen het bijltje erbij neer. In Turkije denken ze daar anders over. ‘Ja ik wil!’ zijn misschien wel de woorden die de Turkse Abdullah en Elif Adigüzel in 1920 tegen elkaar zeiden. Nu, 90 jaar later zijn ze nog steeds een stel. Inmiddels is het bruidspaar respectievelijk 112 en 110 jaar oud.

De tortelduifjes geven aan dat ze in de Ottomaanse tijd uit uit liefde zijn getrouwd en nog steeds gek op elkaar zijn. Door de jaren heen hebben ze aan een flink nageslacht gewerkt. Na 10 kinderen volgde er maar liefst 113 kleinkinderen,  met recht een vruchtbaar huwelijk.

Mede dankzij de nodige lichaamsbeweging hebben ze hun gezondheid volgens eigen zeggen te danken aan het gezonde eten. Ze zijn voorlopig niet van plan om te verkassen, al was het alleen maar om het feit dat hun 70 jarige zoon nog niet het huis uit is.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here