Gezichtsbehandeling voor het Goede Doel

0
183

Wij van goednieuws.com zijn gek op mensen en organisaties die iets willen betekenen voor het goede doel! Naar aanleiding van het artikel “Geef je Gelukkig” in het maandblad “Psychologie Magazine” kwam Sandy Hof-Teeuwen op het idee om tien gratis gezichtsmassage-behandelingen te geven aan mensen die in ruil daarvoor drie goede daden willen doen.

Geef je Gelukkig

Sandy Hof-Teeuwen, eigenaresse van schoonheidssalon PRANA Beauty & Health en verteld op haar website het volgende over de actie “Geef je Gelukkig”:  “Zomaar iets aan iemand geven maakt gelukkig. Het is helemaal leuk als gulheid zich verspreidt als een inktvlek. Ik vind het een geweldig idee dat alle kleine daden het leven zo meer waarde kunnen geven’, aldus Sandy. “Daar draag ik graag een steentje aan bij”.

Wat moet je doen?

Tien mensen komen in aanmerking voor een gratis gezichtsmassage-behandeling. Als tegenprestatie vraagt de salon geen geld, maar drie goede daden voor iemand anders te doen. Deze goede daden zijn vervolgens terug te lezen op natuurlijkprana.nl. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Zo doe je mee

  • Stuur een mail naar info@natuurlijkprana.nl en vermeld duidelijk je naam en (mobiele) telefoonnummer (deadline: 24 december 2010).
  • De mails worden op volgorde van binnenkomst behandeld (eerste tien inzenders winnen een gratis behandeling in ruil voor drie goede daden).
  • Winnaars krijgen uiterlijk 31 december 2010 bericht.
  • De drie goede daden die je als tegenprestatie voor iemand anders doet, worden op deze website vermeld.
  • De gratis gezichtsmassagebehandeling (t.w.v. 29,50 euro) vindt plaats in januari 2011 (in overleg).
  • De behandeling is niet inwisselbaar voor contant geld.

10 % Korting

PRANA Beauty & Health biedt iedereen die niet in aanmerking komt voor één van de tien gratis behandelingen, tegen inlevering van dit artikel, eenmalig 10% korting op een verzorgende en ontspannende schoonheidsbehandeling met natuurzuivere producten naar keuze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here