Home Goed Nieuws, Puur en Positief Goed Nieuws in Weekblad Vriendin

Goed Nieuws in Weekblad Vriendin

Goed Nieuws in Weekblad Vriendin

Vanaf vandaag ligt hij in de winkel! We hebben het over de nieuwe “Vriendin”  Normaal staat het vrolijke weekblad voor meiden en vrouwen al bomvol leuke berichten, maar de laatste editie van 2010 heeft een extra goed tintje! In deze uitgave staat een artikel met een opsomming van het goede nieuws uit 2010. Natuurlijk mag goednieuws.com in dit artikel niet ontbreken. De redactie van Vriendin heeft aan onze eigen goednieuws redactrice Natascha gevraagd om een artikeltje te schrijven over haar werkzaamheden. Het onderstaande artikel is het resultaat en is deze week te lezen in Vriendin!

Natascha verteld over goednieuws.com in Vriendin

Natascha: “Nieuws is belangrijk. Het houdt mensen op de hoogte van de situatie in binnen- en buitenland. Maar meestal bestaat het uit negatieve berichten. Gelukkig worden in nieuwsuitzendingen steeds vaker positieve items opgenomen. Juist in crisistijd is het belangrijk dat er positief nieuws wordt gebracht, vind ik. Ik denk dat je goed nieuws nodig hebt om je goed te voelen. Zonder goed nieuws heb je meer stress en minder plezier. Goed nieuws kan er zelfs voor zorgen dat iemand die niet lekker in zijn vel zit uit de negatieve spiraal wordt getrokken. Dit merk ik bij mezelf tenminste wel. De afgelopen maand had ik last van een griepje en voelde ik me een beetje gammel. Nadat ik onze site www.goednieuws.com had bezocht voelde ik me meteen een stukje beter. De site beheer ik samen met mijn man Hans. We publiceren uitsluitend nieuws om vrolijk van te worden. De berichten halen we uit kranten, nieuwssites en actualiteitenprogramma’s. Regelmatig worden we getipt door onze bezoekers die goed nieuws melden. Ze sturen een bericht naar de redactie van goednieuws.com. Of ze twitteren het naar ons via @goednieuwscom. De berichten die we plaatsen hoeven niet allemaal wereldnieuws te zijn. Vaak gaat het echte geluk schuil achter de kleine berichtjes. Overdag werk ik als secretaresse en ’s avonds houd ik samen met Hans onze site bij. Eigenlijk is hij de motor. Hans is een attent en positief ingesteld mens en heeft altijd al positieve gebeurtenissen extra onder de aandacht willen brengen. Nadat hij me ten huwelijk had gevraagd en we de trouwdatum bekendmaakten, feliciteerden veel bekenden ons met de woorden: ‘Dat is nog eens goed nieuws!’ Hans is in die periode op het idee gekomen om een online verzamelplaats te maken met alleen maar vrolijke berichten. Internet is daarvoor een mooi medium omdat het voor iedereen toegankelijk is en iedereen mee kan helpen. Nu, tien jaar later, zijn we nog steeds gelukkig getrouwd en hebben Hans en ik nog heel veel lol in het bijhouden van onze site. Dat noem ik nog eens ‘goed nieuws’.”

bron artikel: vriendin 2010 week 52

1 REACTIE

  1. Ik wil even vertellen waarom ik geen abonement heb. Elke week ga ik naar de winkel en koop daar de vriendin die al appart gelegd is. Daar bij de wichter heb ik eigenlijk een paar vriendinnen ontmoet. Namelijk de vrouwen die daar werken en gewerkt hebben. Altijd even een babbeltje en ook meer. Toen mijn dochter ziek was kwam uit die onverwachte hoek zelfs hulp. Wichter bedankt. En nee ik hoef geen abonement. Vriendinnen wil je niet kwijt.

    Karin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here