Jouw Nieuws op Goed Nieuws!

Geen Nieuws is Goed Nieuws’ hoor je regelmatig. Misschien is dat wel de reden dat je in kranten en op internet goed moet zoeken naar positieve berichtjes. Wel staat de media dagelijks boordevol sombere berichten. goednieuws.com is het positieve antwoord op de stroom van trieste berichten. Waarom? Goed Nieuws is erg belangrijk om je goed te voelen. Zonder Goed Nieuws heb je minder plezier in het leven, glimlach je minder, en heb je meer stress. Daarom kun je op goednieuws.com uitsluitend positief nieuws lezen.

Je hoeft de krant maar open te slaan, de TV aan te zetten of een willekeurige website te bezoeken en we worden overspoeld met nieuwsberichten. In de meeste gevallen gaat het om drama, ellende en tranentrekkende artikelen. Kortom, geen nieuws om vrolijk van te worden. Helaas is er veel slecht nieuws op de wereld, maar de beelden die de media ons voorschotelen zijn wel erg negatief. Het glas is meestal ‘half leeg’ terwijl wij van goednieuws.com zien dat hetzelfde glas ‘half vol’ is.

Lammetje geboren, zwemdiploma gehaald, sponsorloop van je school, opa of oma geworden, jeugd die zich inzet voor ouderen. Dit zijn maar een paar voorbeelden van berichtjes waar wij vrolijk van worden. Een glimlach, ontroering, durf te dromen en lief te zijn voor elkaar. Geen nieuws zonder Goed nieuws, dat is ons motto!

Zet jouw Goede Nieuws meteen op goednieuws.com

Heb je een kort berichtje en wil je jouw goede nieuws delen met de rest van de wereld, dan bieden wij je de ruimte. Zet jouw goede nieuws meteen op goednieuws.com

Of stuur jouw Goede Nieuws naar de redactie

Heb je meer ruimte nodig stuur je goede nieuws dan naar de redactie van goednieuws.com en de kans is groot dat jouw goede nieuws binnenkort prominent op de meest positieve website van Nederland en België staat.

Share: