Home Goed Nieuws, Puur en Positief Goednieuws Goede Voornemens

Goednieuws Goede Voornemens

Goednieuws Goede Voornemens

Goede voornemens top 5

Het is alweer december, tijd om na te gaan denken over je goede voornemens. Hier kun je de goede voornemens top 5 vinden.

1. Afvallen

Vorig jaar nog op nummer 2 maar nu weer terug op nummer één. Afvallen! Overgewicht is en blijft een hot item in ons kikkerlandje. Zeker na de zware decembermaand voelen we ons schuldig en maken ons zorgen hoe we de overtollige kilo’s kwijt kunnen raken voor we weer in onze zomerkleding over straat moeten.2010-wince

2. Gezonder leven

Gezond en bewust leven wordt erg gestimuleerd. Veel fabrikanten van levensmiddelen spelen handig in en in de supermarkt schermen veel producten termen als 0% vet, geen suiker en kleurstoffen toegevoegd. Op naar de sportschool is ons advies!

3. Stoppen met roken

Het rookverbod in de Nederlandse horeca heeft dan misschien wel een beetje geholpen. Er zijn nog steeds veel mensen die willen stoppen met roken. De supersmoker is overigens nooit echt een succes geworden.

4. Sparen

Voor de economie zou het niet verkeerd zijn. Toch laten we ons geld nog steeds niet rollen in 2010. Sparen  is net als in 2009 nog steeds helemaal hot! Volstoppen die oude sok!

5. Duurzamer leven

Gescheiden afval, spaarlampen, verwarming een tikkie lager. Alles moet groen in 2010. Duurzaam leven is niet langer een trend maar een ‘way of life’ !

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2010 ?

2 REACTIES

  1. Mijn goede voornemer voor 2010 is om goede doelen te steunen. Mijn wens is om het verdried van anderen te verzachten.

  2. Afvallen is ook mijn nr.1 voornemen voor dit jaar. Inmiddels ben ik al meer dan 8 kilo afgevallen door een paar kleine aanpassingen in mijn eetpatroon zoals geen suiker meer in de koffie, geen frisdrank meer maar water. Maar ik snoep nog best wel en neem gewoon koekje bij de koffie en zo. Dus Kleine aanpassingen die gemakkelijk vol te houden zijn. Om de trek in tussendoortjes te beheersen neem ik daarnaast `afslankpillen` van Biolean, zodat ik tussendoor minder eet en snoep. Bovendien helpt het extra vet verbranden. Werkt prima!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here