Home Goed Nieuws, Puur en Positief Gratis Boeken voor in je koffer

Gratis Boeken voor in je koffer

Gratis Boeken voor in je koffer

De vakantie staat voor de deur! Eindelijk eens tijd om bij te tanken na al die maanden hard werken. Ongeveer 2,7 miljoen Nederlanders kiezen dit jaar voor een vakantie in eigen land. Dit is bijna 5 procent meer dan in 2008. Ruim 8 miljoen vakantiegangers trekken dit jaar naar het buitenland. Frankrijk en Spanje staat hier al jaren aan kop!

Vergeet je boek niet in te pakken

Waar je ook naartoe gaat, vergeet niet om een goed boek in je te pakken. Heerlijk op je handdoek aan het zwembad met een drankje en een goed boek, dat is pas echt vakantie! We hebben een top 5 van vakantie-boeken voor je samengesteld.

Zeg maar nee, dan krijg je er twee!

Juni is ook bij goednieuws.com de maand van het spannende boek.  Als je deze maand een boek besteld krijg je bij besteding vanaf €12.50 gratis de bloedstollende thriller ‘Erken mij‘ van Esther Verhoef! Kies dus snel een boek uit de onderstaande top 5!

Nummer 1Het diner van Herman Koch

Het diner

Twee echtparen gaan een avond uit eten in een restaurant. Ze praten over alledaagse dingen, dingen waar mensen tijdens etentjes over praten: werk, de laatste films, de oorlog in Irak, vakantieplannen, et cetera. Maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun kinderen.

Nummer 2: Familieverraad van David Baldacci

Familieverraad

Op de avond van haar twaalfde verjaardag wordt Willa Dutton ontvoerd, haar vader neergeslagen en haar moeder gedood. Het is een zaak die de veiligheidsdiensten in rep en roer brengt, want Willa is niemand minder dan het nichtje van de president van de Verenigde Staten.

Nummer 3: De verbouwing van Saskia Noort

De verbouwing

Schoonheid: hoe ver ga jij ? Mathilde, succesvol plastisch chirurg, opent haar privékliniek. Ze lijkt aan de vooravond te staan van wat een glansrijk vervolg van haar carrière moet worden. Mathilde is als vrouw in elk opzicht geslaagd te noemen: ze is slim, combineert een groot zakelijk inzicht met een hoge morele standaard, ze is gelukkig getrouwd en heeft een intelligente puberzoon.

Nummer 4: Het Spel van de engel van Carlos Ruiz Zafon

Het Spel van de engel

‘Een schrijver vergeet nooit de eerste keer dat hij een paar munten of een loftuiting accepteert in ruil voor een verhaal. Nooit vergeet hij de eerste keer dat hij het zoete gif van de ijdelheid in zijn bloed voelt en gelooft dat, als hij er nu maar in slaagt zijn gebrek aan talent voor iedereen verborgen te houden, de droom van de literatuur in staat zal zijn hem een dak boven het hoofd te verschaffen, een warme maaltijd aan het einde van de dag en, waar hij het meest naar hunkert…

Nummer 5: De getuige van John Grisham

De getuige

Kyle McAvoy is voorbestemd om in de voetsporen van zijn vader te treden, die advocaat is voor de gewone man. Tijdens zijn studie rechten behoort hij tot de besten van zijn jaar en wordt hij gekozen tot hoofdredacteur van de Yale Law Journal. Alles wijst erop dat voor Kyle een mooie juridische carrière in het verschiet ligt. Maar Kyle draagt al vijf jaar een duister geheim met zich mee.

goednieuws.com is officieel partner van logo6v2bol.com. Dit betekent dat de bovenstaande boeken via deze site snel en veilig besteld worden bij bol.com. Voor 17.00 besteld, de volgende dag in huis!

Op zoek naar een ander boek? Gebruik dan onze Boeken Zoekmachine.