Home Goed Nieuws, Puur en Positief Gulle Miljonair geeft Geld en Bezittingen weg

Gulle Miljonair geeft Geld en Bezittingen weg

Gulle Miljonair geeft Geld en Bezittingen weg

‘Geld maakt niet gelukkig’ Dat is precies waar de 48-jarige Karl Rabeder uit Linz achterkwam. Nadat hij succesvol een handeltje met geurkaarsen uit China had opgezet was Karl al snel miljonair. Huizen, luxe auto’s en privé vliegtuigen waren dagelijkse kost voor de Oostenrijkse ondernemer. Toch maakte deze rijkdom hem niet gelukkig “Hoe meer geld ik kreeg, hoe erger ik het eigenlijk vond. Zo was mijn duurste vakantie naar Hawaï direct de verschrikkelijkste. Ik was blij dat ik weer thuis was”, vertelt Karl onlangs aan een Duitse krant.

Tijd om wat weg te geven. Eerst deed Karl zijn bedrijf in de uitverkoop. Vervolgens verkocht hij zijn vier vliegtuigen, zijn auto’s en buitenhuis. De opbrengst gaf hij weg aan goede doelen.

Vorige maand moest ook zijn riante landhuis eraan geloven. Door middel van een loterij kwam een vrouw uit Bayern voor 99 euro in het bezit van het landhuis van Karl.

Er Karl? Die heeft geen cent meer en woont inmiddels een een flatje in Innsbruck. Niet meer steenrijk maar wel kei gelukkig! Net als onze kroonprinses maakt hij zich nu hard voor microkredieten waarmee hij arme mensen uit Latijns Amerika aan goedkoop aan geld wil helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here