Home Goed Nieuws, Puur en Positief Help Dries Roelvink aan zijn eerste nummer 1 hit

Help Dries Roelvink aan zijn eerste nummer 1 hit

Help Dries Roelvink aan zijn eerste nummer 1 hit

Alleen door jou van Dries Roelvink moet zijn eerste nummer één hit worden als het aan Dries ligt. En daar zijn wij van goednieuws.com het helemaal mee eens. Dries is een van de meest onderschatte maar tegelijkertijd meest enthousiaste artiest. De vrolijke zanger uit Landsmeer heeft al de nodige hits gescored zoals ‘doktersroman’ en ‘ik kom eraan’ maar nog nooit stond Dries op één.

Donderdagavond gaf Dries is zijn bekende gele ANWB zwembroek de aftrap van zijn aanstaande nummer één hit ‘Alleen door jou’ op het openingsfeest van de Gay Pride in Amsterdam. Net als Dries roepen wij iedereen op om zijn allergrootste droom in vervulling te laten gaan. Klik op de gele knop aan de rechterkant en download ‘Alleen door jou’ en laat de droom van Dries  werkelijkheid worden. Downloaden kan ook via downloadmusic.nl en zazell.nl

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=9exLmKYPlA0]

7 REACTIES

  1. Geweldige actie, helemaal mee eens, Dries for president!!!!!!!!! Ik heb het nummer net via de gele knop gedownload en zag dat Dries met alleen door jou nu al op nummer drie staat dus dat gaat goed komen Dries!!!! Alvast gefeliciteerd en een dikke kus!!!

    Annemieke

  2. Gisteren heb ik Dries tijdens de opening van de Gay Pride gezien. Mooie vent. downloaden die hit allemaal.

    Maaiky

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here