Home Goed Nieuws, Puur en Positief Hoofdtelefoon van Rapper 50 Cent voor het Goede Doel

Hoofdtelefoon van Rapper 50 Cent voor het Goede Doel

Hoofdtelefoon van Rapper 50 Cent voor het Goede Doel

Doneer jij wel eens geld aan een goed doel? Meestal krijg je hier uitsluitend een goed gevoel voor terug. Dat kan anders, dacht 50 Cent. in New York presenteerde 50 Cent zijn nieuwe lijn hoofdtelefoons. Op zich niets bijzonders, zou je zeggen. Was het niet dat een gedeelte van iedere hoofdtelefoon wordt gedoneerd aan een goed doel.

Street King

Door het ‘Street King initiatief’ van 50 Cent wordt bij elke aankoop maaltijden verstrekt aan het Verenigde Naties ‘World Food Program’. En niet zomaar een paar maaltijden.  Voor iedere verkochte headset kunnen 250 maaltijden worden verstrekt door ‘Feeding America’ Een mooi initiatief tegen het groeiende honger probleem.

Street King Energy Drink

Het initiatief komt niet uit de lucht vallen. In de afgelopen maanden heeft 50 Cent zich al meerdere malen uitgesproken over de noodzaak on liefdadigheidsorganisaties te financieren. Naast het Headset project helpt hij met zijn ‘Street King Energy Drink’ project dagelijks kinderen met een gezonde maaltijd.

Wat kost zo’n Hoofdtelefoon?

Je moet wel even sparen voor een headset van 50 cent. De goedkoopste headset kost 299,99 dollar en voor 399,99 dollar ben je de gelukkige bezitter van een draadloze versie. Je kunt kiezen tussen de kleuren wit, zwart en blauw.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here