Iedereen wil gelukkig worden prijsvraag

Iedereen wil gelukkig worden, maar hoe, dat is de vraag. Leo Bormans weet het antwoord. Hij schreef onlangs zijn tweede boek over geluk. Wil je kans maken op een gratis boek? Doe dan mee aan deze prijsvraag.

Na ‘Geluk, the World Book of Happiness‘ is recent ‘Word Optimist‘ verschenen. Beide boeken hebben een positieve boodschap en geven je de sleutel tot geluk. Volgens de Vlaamse Leo Boremans is aangetoond dat er een verband is tussen optimisme en geluk. Dit verband is minimaal zo groot als het verband tussen longkanker en roken.
Als jezelf optimistisch opstelt ben je gelukkiger, gezonder, en succesvoller.

Geluk heb je zelf in de hand

We geven geluk door aan vrienden. Toch is geluk voor 50% vastgelegd in onze genen.  Voor 10% komt door omstandigheden in het leven en voor 40% heb je het zelf in de hand. De boodschap van Leo is duidelijk: ‘Wordt optimist en verspreid het virus’.

Waar wordt je gelukkig van ?

De essentie zit in het delen van geluk met anderen. Het gaat niet over materialen dingen, maar over mensen en vooral het delen van geluk. Het kan zo zijn dat iemand die vrijwilligerswerk doet gelukkiger is als een collega die het zelfde werk betaald doet.

Misverstand over geluk

Geluk is niet te koop. Speelgoed voor kinderen kopen geeft geen geluk. Ga bijvoorbeeld eens verstoppertje spelen. Wil je toch een cadeau kopen, denk dan niet dat kinderen duurdere cadeau’s gelukkiger worden. Trends zijn tijdelijk. Maak plezier en ben optimistisch.

Mannen en vrouwen

Er is geen door wereldwijd onderzoek aangetoond geluk dat vrouwen gelukkiger zijn dan mannen, wel is bekend dat in landen waar meer gelijkheid is tussen mannen en vrouwen en mannen zowel de man als de vrouw gelukkiger is.

Geluk Prijsvraag

Onder de bezoekers van goednieuws.com verloten we 10 boeken van Leo Bormans. Om kans te maken op het boek ‘Wordt Optimist’ moet je het volgende doen:

1. Zet Jouw Goede Nieuws op goednieuws.com
2. Vul het onderstaande formulier in

Deze prijsvraag is afgelopen. Deelnemen is helaas niet meer mogelijk. De prijswinnaars krijgen automatisch bericht en worden binnenkort op deze pagina vermelde. Bedankt voor jullie deelname!

Meedoen aan deze prijsvraag is mogelijk tot en met zondag 20 mei 2012. De prijswinnaars krijgen na deze datum automatisch bericht. Ingezonden gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Share: