IJsjes maken van frisdrank

0
54

Wil je deze zomer iets anders dan de ijsjes die je in de winkel haalt? Maak je liever thuis je eigen heerlijke ijsjes? Dan is deze tip voor jou!

Je eigen ijsjes maken is heel makkelijk. Je bepaalt zelf de smaak en bent heel snel klaar. Wat dacht je van frisdrank-ijsjes? Wat heb je allemaal nodig? Slechts een vriezer en een fles met je favoriete frisdrank. In het onderstaande video zie je stap voor stap hoe je van je frisdrank heerlijke ijsjes maakt.

Makkelijk toch? Het kost je alleen wat tijd tot je frisdrank koud is, maar dan is het echt genieten. In de video laat Grant Thompson zien hoe je eenvoudig frisdrank-ijsjes kan maken voor in de zomer. Je hoeft de frisdrank alleen maar te schudden en daarna vervolgens in de vriezer stoppen. Door de druk die op de flesjes staat zal de vloeistof nog niet bevriezen.

Hoelang moeten zij in de vriezer zitten? Dat verschilt per vriezer. In de vriezer van Grant duurt het 3 uren en 15 minuten voor zijn frisdrank op de juiste temperatuur is. In jouw vriezer zal dit kennelijk anders zijn. Het beste kan je hiermee wat experimenteren.

Zelf proberen? Deel je ervaringen hieronder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here