Home Goed Nieuws, Puur en Positief Joran van der Sloot met Guido Weijers in Taxi Peru

Joran van der Sloot met Guido Weijers in Taxi Peru

Joran van der Sloot met Guido Weijers in Taxi Peru

Er wordt steeds meer duidelijk over de walgelijke manier waarop Joran van der Sloot de Peruaanse Tatiana Flores Stephany Ramirez om het leven heeft gebracht. Het goede nieuws is dat Joran inmiddels is opgepakt en een verklaring heeft afgelegd. De verklaring van Joran is hier te lezen.

Er zijn ook beelden opgedoken van een Joran die in Peru in een taxi de grens met Chili probeert te bereiken. Top cabaretier Guido Weijers (met panfluit en leuke flapjes tot over zijn oren) heeft wat ons betreft nu al het meest hilarische youtube filmpje van 2010 gemaakt.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=Z9iOdanHhHA 550 400]

2 REACTIES

  1. Hilarisch Conjo!!! Ik dacht in eerste instantie echt dat Joran was gefilmd toen hij op de vlucht voor de politie was in een taxi van Peru naar Chili. Toen ik die loensende Guido achter het stuur zag met zijn plaksnor heb ik een half uur onder mijn buro gelegen van het lachen. GEWELDIG !!!!

  2. Had al over dit fragment van Guido en Joran in een Taxi gehoord op TV en het is inderdaad erg goed in elkaar gezet. 'Hee Peter, we hebben een scoop!!!'

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here