KetoX24 zijn afslankdruppels die enorm populair zijn, maar is dat wel terecht? In deze review nemen we deze druppels kritisch onder de loep. De basis van KetoX24 ligt in een bewezen methode van afslanken die al geruime tijd wordt gehanteerd.

De kuur komt oorspronkelijk uit Amerika, waar het door een team van artsen, voedings- en sportwetenschappers is geformuleerd. Zo een koolhydraatarm dieet stimuleert je lichaam om overtollig vet te verbranden. Het lichaam dat normaliter energie haalt uit koolhydraten zal dit nu uit vet moeten halen. Met deze kuur maak je de omschakeling van energiebron zonder de gebruikelijke bijwerkingen, zoals futloosheid en hoofdpijn. KetoX24 geeft je juist extra energie zodat je de dag aan kan.

KetoX24 bestaat niet uit pillen of capsules. Het is een drankje waarvan je dagelijks enkele druppels gebruikt. Je doet dit gedurende 24 dagen en volgt daarnaast een speciaal dieet dat door hetzelfde team is ontwikkeld. De combinatie van dieet en druppels geeft verbluffende resultaten. Je kunt gemiddeld 10% van je lichaamsgewicht verliezen in  24 dagen. En je verliest alleen overtollig vet. Een andere leuke bijkomstigheid van KetoX24 is dat het je eetlust remt. Zo kun je het dieet eenvoudig volhouden.

KetoX24 Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor KetoX24 ben ik op zoek naar 250 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn geen plaatsen beschikbaar

Inmiddels hebben 250 testpersonen KetoX24 getest. KetoX24 is door deze testpersonen beoordeeld met een 9.1. Wil je starten met Afvallen? Bestel dan tijdelijk met extra korting. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

ketox24 aanbieding

 • Ketox24 zijn afslankdruppels waarmee je niet alleen vet vet verbrandt, maar ook je lichaam kan ontgiften. De beloftes klinken goed en gezien de populariteit en ervaringen van anderen zou je bijna geloven dat het ook écht werkt. Maar kunnen deze spectaculaire claims gericht op afslanken worden waargemaakt? Of zijn deze afslankdruppels het geld niet waard?In deze KetoX24 review gaan we dieper in op de volgende vragen en geven de antwoorden.

 

 • Hoe Ketox24 als afslankproduct precies werkt
 • De ingrediënten in Ketox24
 • Krijg je diaree van ketox24?
 • Wat is get skinny ketox24
 • KetoX24 te koop bij kruidvat?
 • Ervaringen met Ketox24
 • Wat de prijs en kosten zijn van ketox24
 • ketox24 vs detox cb slim druppels

KetoX24 Echte Facebook Ervaringen

Welke ingrediënten zitten er in KetoX24 afslankdruppels?

De actieve stoffen in deze kuur zijn: Ilex paraguariensis, Paulinia cupana Guarana, Rhamnus frangula Vuilboom, Orthosiphon, Panax ginseng, Semen cola, Camellia sinensis Groene thee, Fucus vesiculosus Kelp.

Afvallen door puur Ketox24 afslankdruppels te nemen, dat willen we allemaal! Nietwaar? Of dit waar is kunnen we pas controleren als we meer over de ingrediënten weten. Het achterhalen van de exacte ingrediënten was niet eenvoudig, ze staan gewoon op de website van ketox24.

KetoX24 is uit de volgende stoffen samengesteld:

Paulinia cupana Guarana

Paulinnia cupana, beter bekend als Guaraná, is een zaadje van een klimplant uit het Amazonegebied. Het extract zit vol met antioxidanten en bevat veel cafeïne. Gebruikers geven aan dat ze meer energie krijgen wanneer ze het nemen. Omdat het de stofwisseling stimuleert is het aan Ketox24 toegevoegd. Of het ook kan bijdragen aan gewichtsverlies blijft onduidelijk.

Yerba Mate (Ilex paraguariensis)

De Ilex paraguariensis (ook wel Yerba Mate genoemd) is een boom uit Zuid-Amerika waarvan de bladeren als thee gebruikt kunnen worden. Volgens de website van KetoX24 zou Yerba Mate het energieverbruik verhogen. Vermoedelijk bedoelen ze hiermee de calorieverbranding. Yerba Mate zit boordevol met antioxidanten en natuurlijke voedingsstoffen. Het bevat ook cafeïne, wat je meer energie geeft en de stofwisselijk (tijdelijk) verhoogt. Onderzoeken tonen aan dat Yerba mate de eetlust vermindert en de stofwisseling stimuleert, wat in theorie kan helpen bij het afvallen. Hier maakt KetoX24

Rhamnus frangula Vuilboom

De Rhamnus frangula Vuilboom is een plant die licht giftig zou zijn, maar waarvan sommige delen als laxeermiddel gebruikt kunnen worden. Het is aan KetoX24 toegevoegd om ‘’de spijsvertering te bevorderen’’. Dit heeft een positief effect op je vetverbranding.

Orthosiphon

De Orthosiphon stamineus plant staat ook wel bekend onder de naam kattesnor en is door de jaren heen ingezet als medicijn. Het zou infecties aan de urinewegen kunnen tegengaan. Het is aan KetoX24 toegevoegd om voor een goede vochtbalans te zorgen. HEt ingredient is toegevoegd om overtollig vocht in je lichaam tegen te gaan.

Groene Thee

Een mateloos populaire theesoort die de stofwisseling stimuleert is groene thee. Groene thee heeft een gunstig effect op het metabolisme, ook al is het bewijs hiervoor niet altijd statistisch significant. Uit enkele studies blijkt dat groene thee helpt om vet te verbranden, met name het vet rondom de buik. Dat groene thee een aantal gezondheidsvoordelen met zich meebrengt staat wel vast. Ook kan groene thee je net dat extraatje geven als je een gezond voedingspatroon volgt in combinatie met KetoX24.

Fucus vsiculosus (Kelp)

Als laatste ingrediënt hebben we Fucus vesiculosus, dat ook wel Kelp of blaaswier wordt genoemd. Deze bruinwiersoort is rijk aan jodium, wat de schildklier ten goede komt. Het is aan KetoX24 toegevoegd omdat het de ‘stofwisseling verbetert, zelfs in rust.’ Voor deze claim is geen wetenschappelijk bewijs. Wel weten we van Kelp dat het vocht afdrijft. Al met al zitten er een aantal stoffen in KetoX24 die in het verleden vaker in verband zijn gebracht met een aantal gezondheidsvoordelen waaronder vet verbrandende eigenschappen.

Panax Ginseng

Panax Ginseng is een plant waarvan de wortel al eeuwenlang gebruikt wordt tegen allerlei kwalen. Uit muizenstudies blijkt dat Ginseng extract eetlust onderdrukkende eigenschappen. Dat kan een voordeel zijn wanneer je wil afvallen maar last hebt van constante hongeraanvallen. Het gebruik ervan inderdaad enkele gezondheidsvoordelen met zich mee kan brengen. Er is wetenschappelijk bewijs voor de claim dat Ginseng je energieniveau verhoogt en je eetlust onderdrukt.

Semen Cola

Semen Cola zijn zaadjes die ook wel ´Kolanoot´ genoemd worden. Het zou in West-Afrikaanse culturen gebruikt worden om het hongergevoel te onderdrukken en extra energie te leveren. Volgens de fabrikant van Ketox24 komt het ook de vetverbranding ten goede. Dit hebben ze niet geheel uit hun grote duim gezogen, want er zijn inderdaad proeven die dergelijke beweringen uitwijzen. Dit maakt het een wondermiddel is voor mensen, en al helemaal niet in zo’n beperkte dosering. Een leuk weetje is dat de kolanoot vroeger gebruikt werd als ingrediënt voor het maken van Coca-Cola.

Voor wie is KetoX24 geschikt?

KetoX24 is ontwikkeld voor personen die graag op een snelle manier gewichtsafname willen stimuleren. Zowel mannen als vrouwen kunnen genieten van de vele voordelen van dit middeltje. Helaas is hij niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Is KetoX24 effectief?

Het KetoX24 dieet is gebaseerd op een bewezen afslankmethode waarbij je weinig koolhydraten eet. Waarom koolhydraten? Koolhydraten zijn de voornaamste bron van energie van het lichaam. Je lichaam zet koolhydraten om tot glucose welke gebruikt wordt als energie. Wat je lichaam niet kan verbruiken wordt als vet opgeslagen. Dus een teveel aan koolhydraten wordt omgezet in vet. Zo maken koolhydraten je dik. Je kunt deze kennis dan ook gebruiken om af te vallen. Door minder koolhydraten te eten dan je lichaam nodig heeft, verplicht je je lichaam om de opgeslagen vetreserves te verbruiken. De opgeslagen vetten worden dus verbrand, zo verlies je gewicht.

Dit is de effectiefste manier van afslanken. Je vetreserves worden niet aangevuld en wat al was opgeslagen wordt verbruikt. Dit proces waarbij je lichaam energie haalt uit vetten in plaats van koolhydraten heet ketose. Hiernaar is KetoX24 genoemd en dit is de basis van dit dieet.

Een ander effect van dit dieet is dat je bloedsuikergehalte stabiel blijft. Koolhydraten zorgen voor schommelingen in je bloedsuikerspiegel en dat op zijn beurt zorgt ervoor dat je vaker zoetigheid lust. Je zult dus minder vaak grijpen naar ongezonde voedingsmiddelen die je maar dik houden.

KetoX24 Ervaringen

Uiteraard waren we benieuwd naar ervaringen met KetoX24. Op onafhankelijke review sites hebben we de onderstaande reviews gevonden.

Besteld via bol, de volgende dag geleverd. Netjes verpakt en naast de druppels zat er een gratis receptenboek in het pakketje. Ik ben nu 5 dagen bezig dus kan nog niets zeggen over het resultaat
Ik ben nu net klaar met de 24-dagenkuur, zonder detox, ik heb me nauwgezet aan de richtlijnen in het boekje gehouden. Ik ben 10 kilo kwijt, wat ik eerlijk gezegd nog weinig vind voor het weinige eten dat je daadwerkelijk binnen krijgt, ik heb eerder koolhydraatarm gelijnd zonder druppels of wat dan ook, en toen ben ik in 1 week tijd al 6 kilo kwijtgeraakt. Hoe dan ook, 10 kilo is ook niet niks, dus het werkt wel. Nu weet ik natuurlijk niet of het ook alleen met druppels en zonder de richtlijnen zou hebben gewerkt. Ik was de eerste week erg duf en had wat last van hoofdpijn, maar daarna ging ik me steeds beter en energieker voelen. Ik ga de kuur nu nog een keer doen.
Ik heb ketox24 gebruikt en ben tevreden. Zelf was ik al begonnen met een koolhydraatarme levenswijze en meer bewegen. Je krijgt gratis een receptenboek bij de flesjes en duidelijke instructies. De richtlijnen zijn eenvoudig vol te houden en ondersteunen het afalanken. Als je vragen hebt kun je altijd bellen of mailen. Ik ben apothekersassistente en heb de ingrediënten gecontroleerd. Alles is 100% natuurlijk. Het bevalt me tot nu toe goed.
Ik heb de twee flesjes van detox en ketox24 online besteld via bol en heb eerst 4 dagen de ketoxdetox gebruikt. Ik druppel nu sinds 2 wkn de ketox24 iedere ochtend trouw als ik begin op mijn werk. Ik ben tot nu toe (slechts) 9 kilo afgevallen. Ik had op meer gehoopt maar ben toch tevreden. Wel want ik bijna iedere dag met de kleine een stuk, en ben nu ik wat ben afgevallen van plan weer te gaan sporten. Ook let ik beter op mijn voeding. Verder ben ik ook meteen gestopt met roken. Het valt me zwaar om te stoppen met roken want ik ben geneigd om meer te gaan eten maar door ketox24 heb ik minder honger en blijf ik sterk. Ook door de motivatie die ik krijg uit het boekje en van mijn coach die ik vragen kan stellen per email. Iemand nog tips om het gewichtsverlies extra te versnellen? Ik weeg nu rond de 71 en wil weer terug naar 60. Gelukkig al wel 9 kilo kwijt door ketox maar nog een aantal te gaan. Na mijn zwangerschap is het moeilijker om de kilo’s kwijt te raken. Ik ben helaas niet zo’n waterdrinker. Tot zover ben ik tevreden maar ik hoop uiteraard op meer.

Echte Facebook Reacties over KetoX24

 

Gratis KetoX24 weekmenu en recepten

De afslankdruppels van KetoX24 zouden het beste werken als je er een speciaal dieet bij volgt. Dit klinkt natuurlijk aannemelijk, al is het dan natuurlijk de vraag of het gewichtsverlies te danken is aan de afslankformule van KetoX24, of het feit dat je gewoon minder calorieën binnenkrijgt. Er staat echter geen KetoX24 weekmenu online, waardoor je alleen inzicht in het dieet en de recepten krijgt wanneer je het volledige pakket bestelt. En dat is best vreemd, als gebruiker wil je toch een voorproefje over wat je kan verwachten.

Is KetoX24 gevaarlijk?

Kent Ketox24 bijwerkingen? Een vraag die ongetwijfeld in je gedachten voorbij is gekomen. In tegenstelling tot sommige andere vetverbranders uit het verleden (zoals DNP fatburner)  is Ketox24 als afslankproduct niet gevaarlijk. Tenzij je overgevoelig bent voor één van de stoffen die erin verwerkt zitten. Wel kan het volgen van een dieet met keto recepten leiden tot bijwerkingen. Deze periode die aantal dagen duurt wordt ook wel de ‘keto griep’ genoemd. Om de keto bijwerkingen in de beginperiode te minimaliseren is het verstandig om eerst met een normaal koolhydraatarm dieet te starten.

KetoX24 kopen of bestellen bij Holland & Barrett

KetoX24 is helaas nog niet bij niet bij de Tuinen (Holland & Barrett) of Kruidvat verkrijgbaar. Het afslankproduct is enkel verkrijgbaar via bol.com en de officiële website van KetoX24.

Voordelen

 • Het is bewezen en effectieve manier van afslanken
 • Je hebt meer energie
 • Geen jojo-effect
 • Het is een 100% natuurlijk product

Nadelen

Ketose is een controversieel onderwerp. Het is een bewezen afslankmethode, maar er zijn een aantal dingen die je moet weten. Zo kan het vermoeidheid veroorzaken en vet afbreken. Ook kan een tijdelijk tekort aan voedingsstoffen optreden. In verhouding tot andere dieten zijn er echts minimale nadelen.

Conclusie

KetoX24 is gebaseerd op een bewezen afslankmethode. Een koolhydraatarm dieet is niks nieuws in de afslankwereld. Vele andere afslankplannen zijn hierop gebaseerd. Wat KetoX24 anders doet is het toevoegen van een hulpmiddel, de druppels, die je eetlust remt en veel van de lastige bijwerkingen van zo een dieet wegneemt. Afslanken gaat dus makkelijker.

 

4 REACTIES

 1. Met 2 pakketten keto24 get skinny in 2 maandan tijd maanden tijd 21 kilo afgevallen. Nog 9 en dan ben ik op mijn streefgewicht. De producten zijn lekker en geen honger omdat je in ketose gaat. Ik heb alle mogelijke dieeten geprobeerd, maar dit is écht een geweldig dieet, lekker eten en geen honger!.

  • Hi Inge,

   Werkt dit echt? Een dieet hoeft toch niet. Ik las dat je normaal kon blijven eten en drinken. Later las ik dan weer over een bijkomend dieet?
   Groeten,
   Chris
   Hoorn

 2. Ik ben nu een week bezig, 5.5 kilo kwijt en sport door extreme drukte er niet bij. Het neemt de “zin aan iets lekkers” weg, geeft sneller een vol gevoel. Ik hoop dat het straks met sporten nog wat sneller gaat. Tot nu toe, tevreden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here