Een simpel en goedkope manier om te voorkomen dat je kleding hun kleur verliest!

0
53
Rainbow colors. Choice of casual clothes on wooden hangers, isolated on white.

Vervaagde kledingskleuren staan niet leuk. Met die leuke blouse kan je niet meer de straat op. Hoe voorkom je dit? Is het mogelijk om de kleuren van je kleding langer helder te houden? Ja, lees maar verder. Vervaagde kleding is nu eindelijk iets van het verleden!

Heb je de label gevolgd en zijn de kleuren toch vervaagd?

Na uren en soms weken zoeken heb je eindelijk een leuke outfit gevonden. Vervolgens merk je na 2 keer wassen dat die al helemaal vervaagd is. Je hebt de labels op je kleding nauwkeurig gevolgd, maar dat heeft niks geholpen. Je houdt je aan alle regels op de label van je kledingstuk, maar toch zijn de kleuren vervaagd. Het lukt maar niet om je kleding zo mooi te houden als toen je het kocht.

Je kleding minder vaak wassen valt te proberen, maar hoe doe je dan met vlekken, zweet en onaangename geuren? Dit is ook geen aanrader voor je collega’s en vrienden.

Hoe houd jij de kleuren dan mooi?

Er is een manier om je kleding tip-top in orde te houden met mooie kleuren. Ook al was je ze vaker. Een geweldige tip om je kleding net zo mooi te houden als de dag dat je ze hebt gekocht is om peperkorrels bij je was in de wasmachine te doen. Doe een theelepel grove peperkorrels in je wasmachine tijdens de was blijven de kleuren fel en mooi. Ook zullen de kleuren niet meer uitlopen. Probeer het maar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here