Home Goed Nieuws, Puur en Positief Laura Dekker solozeiltocht rond de wereld website

Laura Dekker solozeiltocht rond de wereld website

Laura Dekker solozeiltocht rond de wereld website

Ze heeft er een tijdje op moeten wachten maar vandaag heeft Laura Dekker (14) eindelijk de haven verlaten. Met haar vertrek uit het Zeeuwse Den Osse op weg naar het eerste rustpunt in Portugal is de recordpoging van Laura officieel van start gegaan.

Website van Laura Dekker

Dankzij de moderne communicatie middelen kunnen we Laura op de voet (op de boot) volgen via het weblog opĀ  de website van Laura. Je kunt onder andere de exacte locatie van Laura op dit moment zien en Laura zal foto’s op haar blog zetten. Daarnaast heeft Laura ook een Hyves profiel.

Goedkeuring

Een Nederlandse rechtbank gaf Laura vorige week eindelijk goedkeuring voor haar reis rond de wereld. Tot die tijd stond het meisje met de drie nationaliteiten onder toezicht van Bureau Jeugdzorg. Vorige maand nog had De Raad voor de Kinderbescherming de rechtbank om verlenging van het toezicht gevraagd.

Laura Op naar een nieuw record

Op dit moment staat het record van de jongste solozeiler rond de wereld op naam van de Australische Jessica Watson. Zij was 16 toen ze na een rondje rond de aardbol terugkeerde in de haven van Sydney.

We wensen Laura veel succes en geluk met het verwezenlijken van haar droom om als jongste ooit een solozeiltocht rond de wereld maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here