Levenskrachtweek Boerderij Pure in Polen

1
400

Boerderij Pure Poland is een 200 jaar oude vakwerkboerderij aan de voet van het Reuzengebergte. Mirek en Dieuwke zijn hier in 2005 samen met hun dochters Zita en Roma neergestreken. Mirek is in Nederland 25 jaar biologisch bakker geweest en Dieuwke is hbo-cmver. Ze heeft onder andere gewerkt als coordinator van een kinderboerderij en tuinvrouw. Tot ze in 2004 ineens ernstig ziek werd. Deze ziekte heeft ervoor gezorgd dat Dieuwke niet veel meer deed, steeds verder uitdijde en zichzelf zeer boos en ellendig begon te voelen. Ze heeft letterlijk aan den lijve ondervonden wat verdriet en gevoel van verlies met je kan doen. Langzaam maar zeker is ze met 1.72m dichtgegroeid tot ver boven de 90 kilo. De knop moest om!

De stap naar Polen bleek een gewaagde, maar ook geslaagde te zijn. Het uiterste werd gevergd van onze inzet, inventiviteit, kennis en vaardigheden, om ondanks haar ziekte het hoofd boven water te houden. Dieuwke kan nu trots zeggen dat dit aardig is gelukt. Ze zijn dankzij het boerderijtje voor een groot deel zelfvoorzienend. Daarnaast staat onze deur open voor een beperkt aantal gasten die een heerlijke tijd beleven op deze pure, prachtige plek.

Omdat Dieuwke zo ontevreden was over haar gewicht, heeft ze de koe bij de horens genomen en een plan gemaakt om zelfs met een noodgedwongen minimum aan beweging mijn gewicht binnen de perken te houden en ondanks haar ziektebeeld een gezonder te leven en me betere in mijn vel te voelen. Dit zouden ze graag ook met andere mensen delen in de vorm van een zogenaamde Levenskrachtweek. Tijdens deze inspirerende weken reiken ze de deelnemers tools aan, zoals voedingsbegeleiding, kooklessen, activiteiten rondom de boerderij en in de natuur, individuele en groepsbegeleiding, wellnes, revalidatie en support van de groepsgenoten, waardoor je zelf leert je gewicht te beheersen, gezonder en lekkerder te gaan eten, je (ook psychisch) fitter te voelen.  Wil je meer informatie over de levenskrachtweek van Mirek en Dieuwke, bezoek dan de website purepoland.eu

1 REACTIE

  1. Kijk goed uit! Tot en met Radar heeft het onderzocht en daarbij is niet gebleken

    * dat het geen bijwerkingen heeft

    * dat het werkt. Alleen het effect van groene thee, dat gewoon los gekocht kan worden, wordt erkend. En dat kost geen 40 euro per potje!!!

    Mijns inziens hoort zoiets niet op deze site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here