Met Korting naar de Keukenhof in Lisse

0
231

Wil je de lente optimaal beleven? Dan moet je met korting naar de Keukenhof in Lisse. Voor iedereen die nog denkt dat dit prachtige bloemenpark uitsluitend voor ouderen bedoeld is hebben we nieuws. Wist je bijvoorbeeld dat de Keukenhof de meest gefotografeerde locatie van ons land is, en dat bijna 1 miljoen bezoekers gedurende de twee maanden dat de Keukenhof geopend is een kaartje kopen? 70 procent van de bezoekers komt overigens uit het buitenland. Naast Belgen, Duitsers en Fransen zijn er dagelijks ook veel Chinezen, Engelsen en Amerikanen te vinden. Dit zegt op zich al veel over de wereldwijde waardering voor dit prachtige stukje Nederland. Wil je alvast een indruk krijgen van de bloemenpracht? bekijk dan het Keukenhof fotoalbum.

Naast de prachtige borders met tulpen, narcissen en hyacinten zijn er in het prachtige voorjaarspark van Keukenhof in Lisse drie speciaal ontworpen paviljoens te vinden. In deze paviljoens zijn steeds wisselende en permanente bloemenshows te bewonderen. Zo kun je op dit moment bijvoorbeeld in het Oranje Nassaupaviljoen en het Beatrix Paviljoen een exotische presentatie van anthuriums, bromelia en orchidee├źn vinden. Het Willem Alexander Paviljoen combineert basistentoonstellingen van tulpen, narcissen en lelies met speciale gewassen als bloeiende heesters, bijzondere vaste planten, bloeiende potplanten en bolgewassen. De Keukenhof is zeven dagen per week geopend vanaf 24 maart tot en met 20 mei.

Met Korting naar De Keukenhof in Lisse

Wil je met korting naar de Keukenhof in Lisse? Dat kan! Speciaal voor klanten van de ANWB zijn er entreebewijzen met korting. Volwassenen krijgen 3 euro korting, en kinderen zelfs 4 euro korting! Bestellen van entreebewijzen met korting kan via deze link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here