Home Goed Nieuws, Puur en Positief Met korting naar de Libelle Zomerweek

Met korting naar de Libelle Zomerweek

Met korting naar de Libelle Zomerweek

Het is weer zover, alle huisvrouwen pakken de trein naar Almere voor de Libelle Zomerweek!

Vrouwen uit heel Nederland die samen met hun vriendin, moeder of zus naar de Zomerweek reizen. Libelle organiseert een afwisselend en inspirerend programma variërend van modeshows en handlezen tot optredens van politici en artiesten.

zomerweek

Libelle viert in 2009 een bijzonder jubileum, dat doen we in het tijdschrift, maar natuurlijk ook tijdens de Libelle Zomerweek want Libelle bestaat 75 jaar! De Zomerweek is al sinds 1997 het jaarlijkse feestje van Libelle voor haar lezeressen, maar in 2009 doen we er nog een schepje bovenop en is FEESTJE het thema van de Zomerweek.

De Libelle Zomerweek is een dagje uit, waar de lezeressen zich graag laten inspireren, informeren en verrassen. De Libelle Zomerweek is een beleving!

In Libelle 20 (8-14 mei) zit een bon voor € 2,50 korting aan de kassa. Kinderen tot 4 jaar gratis, kinderen van 5 tot en met 11 jaar betalen € 7,50. Daarnaast kun je bij het VVV in Almere kaarten kopen voor de Libelle Zomerweek met een korting van 5 euro per kaart. Het aantal kaarten hiervoor is beperkt.

Meer informatie: libellezomerweek.nl

1 REACTIE

  1. Ik zou heel Graag 1 keer met mijn moeder samen naar de libellezomer beurs willen gaan samen een dagje uit. we hebben bijna on hele leven heel moeilijk gehad zou wel leuk zijn 1 keer samen iets leuks te doen.

    grtjes Natasha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here