Home Goed Nieuws, Puur en Positief Milou Skincare, de Ervaring van Kim

Milou Skincare, de Ervaring van Kim

Milou Skincare, de Ervaring van Kim

Mijn Ervaring met Milou Skincare

Als Beautyblogger krijg ik dagelijks gratis samples van lifestyle en cosmeticaproducten toegestuurd. Vandaag stonden er drie samples van een nieuwe cosmeticalijn op mijn bureau. Het goede nieuws is dat ik 50 gratis milou skincare pakketten mag weggeven aan bezoekers van goednieuws.com. Wil je een gratis pakket ontvangen? Volg dan de instructies onderaan deze pagina. *

Allereerst mijn review van de Milou Skincare producten:

Milou Skincare is een nieuwe cosmeticalijn van Nederlndse bodem milou-skincaredie haar naam waarschijnlijk te danken heeft aan de Nederlandse Milou. Milou Skincare helpt je rimpels en fijne lijntjes verminderen en bestaat uit een drietal producten die ik later een voor een zal uitlichten. Je kunt de producten van Milou Skincare risicoloos testen.

Het verouderingsproces vergt een grote aanpassing van met name je huid. Je krijgt rimpels, een minder strakke huid en met name de gebieden rond je ogen, mond en hals worden slapper. Milou vermindert deze tekenen van veroudering door middel van het voeden van de huid met stoffen die nodig zijn om de gezondheid te verbeteren. Milou maakt gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten en staatgarant voor een stralende en gladde huid.

Milou Skincare bestaat uit een drietal producten:

Milou Anti-Rimpelverzorging

milou-anti-rimpelserum

De anti-rimpelverzorging van Milou Skincare biedt vlotte resultaten door doelgericht rimpels, kraaienpootjes rond de ogen en andere ouderdomsverschijnselen te verminderen. Onze anti-rimpelverzorging helpt je er jonger uit te zien met een stralende teint. De isolaten in de anti-rimpelverzorging van Milou Skincare kunnen de aanwezigheid van rimpels drastisch verminderen en je huid verjongen met daarnaast een toename van collageen en elastine voor mannen en vrouwen. Het is zelfs nog effectiever dan crèmes met retinol of vitamine C!

Milou Hydraterende Anti- Verouderingscrème

De hydraterende anti-verouderingscrème van Milou Skincare is ontwikkeld voor dagelijks gebruik om de nare gevolgen van omgevingstoxines die de huid beschadigen te bestrijden door een droge huid te voorkomen en deze soepel en zacht te houden.

Milou Verjongende Oogserum

milou-verjongende-oogserum

Wat kost Milou Skincare?

Naar mijn mening hanteert Milou Skincare een eerlijke prijs / kwaliteitsverhouding.  Je mag de huidverzorgingsproducten van Milou voor 14 dagen kosteloos proberen.

Conclusie

Milou Skincare prima product tegen een eerlijke prijs. De 14 dagen risicoloos uitproberen geven vetrouwen in het product en de organisatie erahter. Voor mij scoort Milou 4,5 sterren op schaal van 5.

Gratis Milou SkinCare Pakketen

Goed nieuws van Milou! We mogen exclusief aan bezoekers van goednieuws.com 50 milou skincare pakketten gratis weggeven van Milou Skincare. Wil je kans maken op een pakket? Vertel dan hieronder waarom jij Milou graag wil testen! *

Cheers!

Kim x

* deze pakketen worden beschikbaar gesteld door goednieuws.com

10 REACTIES

 1. Leer het geheim kennen van de hollywoodsterren. Hollywoodsterren zijn zakenmensen. Hun investering: schoonheid. En net als elke ondernemer, dienen ook zij hun investering te beschermen. Hollywoodsterren hebben nu voor het eerst hun geheim onthuld: De MILOU Skincare Line. Met MILOU zijn onze sterren altijd klaar voor de rode loper.

 2. Het 3-Delige MILOU Skincare System

  Hydraterende Anti-Verouderingscrème

  De hydraterende anti-verouderingscrème van Milou Skincare is ontwikkeld voor dagelijks gebruik om de nare gevolgen van omgevingstoxines die de huid beschadigen te bestrijden door een droge huid te voorkomen en deze soepel en zacht te houden.

  Anti-Rimpelverzorging

  De anti-rimpelverzorging van Milou Skincare biedt vlotte resultaten door doelgericht rimpels, kraaienpootjes rond de ogen en andere ouderdomsverschijnselen te verminderen. Onze anti-rimpelverzorging helpt je er jonger uit te zien met een stralende teint.

  De isolaten in de anti-rimpelverzorging van Milou Skincare kunnen de aanwezigheid van rimpels drastisch verminderen en je huid verjongen met daarnaast een toename van collageen en elastine voor mannen en vrouwen. Het is zelfs nog effectiever dan crèmes met retinol of vitamine C!

  Oogcrème

  De gepatenteerde formule in de geavanceerde oogverz orging van Milou Skincare zal je elke ochtend verfrissender doen uitzien en voelen. Die ongewenste donkere kringen en wallen verdwijnen in slechts enkele minuten en zullen bij langdurig gebruik steeds minder opvallen. Rond de lijntjes naast de ogen zal je merken dat de kraaienpootjes kleiner worden en minder opvallen. Dit is werkelijk een mirakel op het gebied van geavanceerde huidverzorging voor de plek rondom de ogen!

  Een V

 3. Graag kom ik in aanmerking voor een gratis pakket. Ik lees veel positiefs over het product. Wie wil er nou niet jonger uitzien, dat willen we toch allemaal? Stel je toch eens voor! Vorig jaar ben ik 50 geworden, blij met deze leeftijd, maar eerlijk gezegd wanneer je in de spiegel kijkt klopt er iets niet. Hoe je je voelt klopt niet met je spiegelbeeld, ik voel me namelijk veel jonger. Zo zou ik er eigenlijk ook uit willen zien. Het pakket van Milou is dus ook reuze welkom.
  Vriendelijke groet, M

 4. Botox gaat me te ver maar als dit goed resultaat geeft heeft U twee klanten, mijn man en ik, er voor het leven bij!! Graag kom ik in aanmerking voor een GRATIS proefpakket

 5. Nu mijn kleindochter mij “Oma met drempels” noemt, wordt het tijd voor verjonging…..toch? Asjeblieft Milou!

 6. Wat een ellende dit, je zit op facebook een leuke aanbieding voorbij komen. 29.95. Ik dacht zo, dat is leuk. Een setje tegen de rimpels………………..nou ik kan nu wel 14 potten tegen de rimpels gebruiken als je met dit soort valse aanbieders in zee gaat.
  Ik had het ineens besteld, zonder dat ik zag wat het koste en wat ik precies kreeg. Adres ingevuld en je gaat verder en ineens staat er u heeft u bestelling geplaatst. Ik wist verder niks maar had al snel het doosje in huis. En wat blijkt, 3 producten niet voor 29.95 …………………………. nee, 29.95 per stuk. Dus valse reclame (dat is 1). Ik een mail gestuurd en aangegeven dat dit valse reclame is en dat ik 29.95 behoor te betalen en niet ineens 89,85.
  Nou ze wilde dan wel 20 eraf halen en anders moest ik het maar retour sturen. Ik mocht ook nog omdat ik 3 artikelen had 1 artikel zonder risico proberen. Nou de oogcreme kreeg ik problemen mee na testen dus direct retour. Dan denk je overal vanaf te zijn. FOUT. Of ik even 29.95 wilde betalen. Ik zei waarvoor dat dan. Nou dat was voor de oogcreme die ik mocht testen. Ik zei aan de telefoon is mij verteld dat dit mocht omdat ik 3 producten had. En ik was al 6.95 voor het terugsturen kwijt dus ik betaal niks.
  Nu moet ik dus voor de rechter verschijnen 17 augustus omdat ik niks fout heb gedaan. Dussssssssssssssss HIERBIJ WAARSCHUW IK EEN IEDER, BESTEL NIETS BIJ DEZE FIGUREN. VALSE RECLAME IS 1, TERUGSTUREN IS 2 EN IN HUN VOORWAARDEN STAAT HEEL DUIDELIJK 1 PRODUCT OPENEN BIJ 3 PRODUCTEN (EN DAT HAD IK) EN RISICOLOOS PROBEREN. GELOOF HET NIET WANT ALLES IS EEN LEUGEN.
  Ze werken onder verschillende namen ook nog maar het is 1 pot nat. Ik ga alle bewijsstukken aan de rechter sturen en zal alle tijd die ik hierin gestoken heb eens even berekenen. Jullie krijgen van mij een vette rekening.!!!!

  • Anria
   Beste Anria, ik heb hetzelfde probleem ervaren met milou skincare producten. Ik zou heel graag willen weten hoe het in rechtbank afgelopen bij u? Want dat staat mij ook te wachten.

   Mvg
   Jenny

 7. L.S.

  Tjee! Ja dit wil ik graag uit proberen!

  Vroeger had ik een vette huid met acné, rond mijn veertigste was ik daarvan verlost maar toen werd mijn huid slapper. Eigenlijk heb ik dus nooit een mooie egale huid gehad…

  Ik zou het graag willen proberen en zal elke week een foto maken met het resultaat. Jullie mogen uiteraard over deze foto’s beschikken.

  Met vriendelijke groet,
  Marianne van den Bercken, geboren 8 juni 1956, nu dus 61 jaren jong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here