Home Goed Nieuws, Puur en Positief Minder geld uitgeven dankzij Het Eurodieet

Minder geld uitgeven dankzij Het Eurodieet

Minder geld uitgeven dankzij Het Eurodieet

Veel Nederlanders hebben afvallen en dieet op hun lijstje staan met goede voornemens. Toch zou je bij een dieet niet meteen denken aan een financieel dieet. Toch is dat het verhaal achter het ‘Euro-dieet’.. Het zijn dure tijden, januari is financieel altijd een ‘zware’ maand, dankzij het ‘Euro-dieet’ van Edward William krijg je weer grip op je Financiën. Het probleem ligt vaak in ‘verborgen uitgaven’ zoals abonnementen die jaar in, jaar uit, stilzwijgend doorlopen. Met een paar eenvoudige tips van Edward bespaar je al snel 50 euro per maand.

Het Euro dieet
Het Euro dieet
Willam, Edward

Edward werkt als supermarktmedewerker op de groenten-afdeling en schreef het boekje samen met familie en vrienden. Het dieet, om financieel af te vallen dus, zou kunnen voorkómen dat mensen in de problemen raken.
Edward William werkt in een supermarkt. Hij heeft geen hoog inkomen. Hij heeft echter wel mensenkennis. Van dichtbij ziet hij mensen in problemen komen nadat ze zich in teveel leningen en kredieten hebben gestoken of hun baan verliezen.

Bezuinigen op je uitgaven met een dieetaanpak. Nu de kredietcrisis merkbaar wordt in de straat is dit boek zeer geschikt voor een dagelijkse aanpak. Financieel afslanken. Afspraken maken met jezelf. Afspraken maken met mensen om je heen. Met een mooi doel voor ogen nu maatregelen nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here