De Mooiste Vakantiebestemmingen voor de Zomer

0
53

De zomerperiode staat zo voor de deur. Bij velen van ons zijn de plannen voor de vakantie al rond. De locatie is al uitgekozen, het hotel is geboekt en de auto gehuurd. Anderen hebben nog wat inspiratie nodig om hun vakantiebestemming uit te kiezen. In dit artikel noemen we 5 inspirerende locaties voor een onvergetelijke zomer.

Noorwegen

In de zomerperiode kijken de meesten van ons uit naar bruin bakken in de zon, zwemmen en mooie blauwe stranden. Ben jij ook zo iemand? Dan is Noorwegen de plek voor jou!
En vergeet je wandelschoenen niet mee te nemen, want je kan in Noorwegen best veel mooie wandelingen maken. En na zo een leuke wandeling naar de tops kan je heerlijk ontspannen boven op een berg in een berghut. En de welbekende prachtige fjorden van Noorwegen kan je natuurlijk niet vergeten.

De Kroatische kust

Een ander super populaire vakantiebestemming voor de zomer is de Kroatische kust. En daar zijn er verschillende redenen voor. Het is een plek met adembenemende uitzichten en het is gelukkig ook makkelijk te bereiken. Maak er een leuke trip van door er zelf heen te rijden want tijdens de roadtrip rij je voorbij andere leuke stranden. Of heb je liever het gemak van het reizen met de vliegtuig? De Kroatische kust is lekker dichtbij dus de keuze ligt aan jou.

Málaga – Spanje

Málaga is al langer de plek die je in de zomer moet meemaken. Het zit in het zuiden van Spanje, en je vindt daar een levendige haven en uitgaansleven. Geniet van de heerlijke Spaanse stranden deze zomervakantie op Málaga.

Mallorca

Heb je het liefst een actieve zomervakantie? Niet een ieder kijkt ernaar uit om slechts te luieren op het strand. Mallorca is de ideale bestemming voor sporters en actieve personen. Het is uiteindelijk ook de plek waar de meeste topsporters het liefst op trainingskamp gaan. In het noorden van Mallorca kan je heerlijk fietsen, hiken, wandelen, hardlopen en zwemmen. En als dat niet actief genoeg is kan je er zelfs een complete triatlon doen. En dit alles op een van de mooiste eilanden op aarde.

Botswana

Ook in Afrika vind je leuke vakantiebestemmingen voor de zomer. Vooral in het zuiden van dit werelddeel, met name in Botswana valt er veel leuks te beleven. Geniet tijdens je zomervakantie van mooie natuurparken met wilde dieren en slaap iedere avond onder een adembenemende sterrenhemel.

Texel

Wil je genieten dichter bij huis? Vakantie in eigen land is niet alleen goedkoper, volgens Lonely Planet is het ook nog eens de moeite waard. De reisgids heeft de bezienswaardigheden van Texel met stip op de negende plaats van aanbevolen als vakantiebestemmingen geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here