Home Goed Nieuws, Puur en Positief Nationale Goed Nieuws Dag 2009

Nationale Goed Nieuws Dag 2009

Nationale Goed Nieuws Dag 2009

Goed Nieuws is bij ons dagelijkse kost, gelukkig besteed sinds drie jaar de Nederlandse media ook één keer per jaar ook een dag aandacht aan het goede nieuws in de wereld. Vandaag staan we er dus niet alleen voor.

Vandaag vindt alweer voor de derde keer de Nationale Goed Nieuws Dag plaats. De Goed Nieuws Dag is een initiatief van onze collega’s van newspiration.com

Verschillende media doen mee aan deze Goed Nieuws dag , waaronder verschillende dagbladen en radiozenders zoals 3FM en Q-Music. Ook persbureaus als Novum doen mee aan de Goed Nieuws Dag. Zij besteden tijdens deze dag naast het reguliere nieuws, speciaal aandacht aan goed nieuws.

Dit jaar doet voor het eerst ook het grootste persbureau van de wereld Reuters mee aan de Goed Nieuws Dag. Reuters gaan een nieuws-video aanbieden aan meer dan zeshonderd klanten wereldwijd van het persbureau waaronder BBC.

Morgen is de Goed Nieuws Dag weer voorbij, gelukkig kun je op goednieuws.com iedere dag terecht voor goed nieuws, want ons motto is en blijft: ‘Geen nieuws zonder Goed Nieuws’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here