Home Goed Nieuws, Puur en Positief Nationale Sport Week 2010

Nationale Sport Week 2010

Nationale Sport Week 2010

Sporten is gezond, dat weet iedereen. Sport jij al regelmatig, of twijfel je om te gaan sporten? In het laatste geval hebben we goed nieuws voor je, het is deze week voor de zevende keer ‘Nationale Sportweek’ De hele week kun je vrijblijvend binnenlopen bij een sportclub bij jou in de buurt! Trek je gymschoenen aan en ga lekker sporten!

Nationale Sport Week 2010

In 2010 organiseert Stichting Nationale Sport Platform de week voor de zevende keer en dit jaar verzorgt de Gemeente Arnhem de aftrap op zaterdag 17 april 2010. In totaal organiseerden in 2009 al ruim 70 gemeenten een eigen sportweek. De ambitie is dat in 2016 ruim 220 gemeenten een eigen lokale sportweek hebben, waardoor een forse bijdrage gegeven kan worden aan Nederland op Olympisch niveau. Stichting Nationale Sport Platform heeft voor de komende jaren als speerpunt gemeenten en provinciën verder te ondersteunen met kennis en kunde.

Peggy Vrijens, Ralf Mackenbach en Innocent nieuwe ambassadeurs

De afgelopen jaren is het team van ambassadeurs, ook wel ‘Nationale Sport Supporters’ genoemd, rondom de Nationale Sport Week uitgebreid. Dit jaar zijn actrice Peggy Vrijens, zanger Ralf Mackenbach en profbokser Innocent aan het team toegevoegd. Zij versterken Marco Borsato, Elsemieke Havenga, Ellen Hoog, Joris Putman, Jochem van Gelder, Bart Meijer, Hella van der Wijst, Frits Wester en Robin van Galen die ook zeker in 2010 weer van de partij zijn om de Nationale Sport Week sportief te ondersteunen.

meer informatie:  nationalesportweek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here