Home Goed Nieuws, Puur en Positief Nederland naar WK Finale in Johannesburg met verslag van Jack van Gelder

Nederland naar WK Finale in Johannesburg met verslag van Jack van Gelder

Nederland naar WK Finale in Johannesburg met verslag van Jack van Gelder

Nederland naar Finale WK in Kaapstad

We hebben er 32 jaar op moeten wachten maar na de overwinning van 3-2 tegen Uruguay  speelt ‘ons’  Oranje  op zondag 11 juli in Johannesburg de finale!  Bert van Marwijk heeft de Nederlandse leeuwen naar ongekende hoogte weten te brengen. Niet met mooi maar met resultaatvoetbal wist Nederland laatste 6 wedstrijden te winnen en is daarmee de eerste finalist in Zuid Afrika. Heel Nederland hoopt op een droomfinale tegen Duitsland, maar onze oosterburen moeten dan vanavond eerst winnen tegen Spanje. Heerlijk onderuitgezakt op de bank kunnen wij kijken wie onze tegenstander gaat worden.

Nederlands Feestje bij Jack van Gelder

Na afloop van de gewonnen halve finale tegen Uruguay schoven Nigel de Jong, Rafael van der Vaart en Wesley Sneijder nog even aan tafel bij Jack van Gelder. Omdat er een stoel tekort was ging Wesley op schoot zitten bij Jack van Gelder.

Klik op deze link om het fragment van Nigel de Jong, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder en Jack van Gelder nogmaals te bekijken

Majesteit: Het WK Lied van Guus Meeuwis en Youp van ’t Hek

Speciaal voor Studio Sportzomer hebben Guus Meeuwis en Youp van ’t Hek een WK lied geschreven met de titel: ‘Majesteit’ Bekijk een filmpje en de songteksten van ‘Majesteit’ via deze link

WK Journaal BIG5 Algerijnse vuvuzela fragment

Stemmen voor jet WK Journaar BIG5 moment van de Algerijse vuvuzela kan overigens nog steeds. Het filmpje bekijken en je stem uitbrengen kan via deze link.

Duitse Octopus Paul

Nadat de Duitse Octopus Paul Spanje als winnaar van de WK Finale had gekozen wisten ze in Zuid Afrika wel raad met de inktvis (inktvip) Een heerlijke BBQ was het resultaat!

Radio Commentaar Jack van Gelder

Eerder had Jack op Radio 1 nog op zijn unieke uitzinnige manier de doelpunten van Nederland  uitgeschreeuwd. Klik op deze link om het radio commentaar van Jack van Gelder van de wedstrijd Nederland – Uruguay terug te luisteren.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=aPlVNmuHVms]

bron screendump: nos.nl
bron radiofragment: radio1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here