Home Goed Nieuws, Puur en Positief Nooit meer scheurend WC Papier

Nooit meer scheurend WC Papier

Nooit meer scheurend WC Papier

Je kent het wel, als je op tijdens een toiletbezoek de eer hebt om een nieuwe rol te pakken ben je eerst nog even bezig om het eerste (goede) velletje te pakken zien te krijgen. Het is een ergernis van menig toiletbezoeker. Wie een nieuwe toiletrol wil afrollen moet eerst altijd een paar velletjes stukscheuren, omdat ze aan elkaar gelijmd zijn. Gelukkig heeft de Britse supermarktketen Asda nu een revolutionaire oplossing. Uit onderzoek van Asda bleek het probleem één van de grootste ergernissen van klanten te zijn. Bovendien gaat veel papier verloren.

De supermarktketen heeft ruim 3,5 miljoen euro gestoken in een oplossing, maar dan heb je ook wat: de ‘easy start roll technology’. De machine die de rollen bij elkaar plakt is aangepast, zodat de lijm beter verdeeld wordt en de eerste velletjes niet meer muurvast zitten. Zo kunnen we tenminste de hele rol gebruiken.

Bij Asda zijn ze maar wat trots op hun vinding. “We hebben klanten precies gegeven wat ze wilden,” zegt onderzoekster Amy Greenhow van Asda tegen de Daily Mail. Zij vindt dat de concurrentie echt niet meer aan kan komen met de ouderwetse scheurende wc-rollen.

bron: distrifood

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here