Op reis naar Gambia en Senegal met Rosangelankie

0
238

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets van Stichting Rosangelankie hebben gehoord. Goed nieuws, want vandaag zagen we op onze redactie een berichtje voorbij komen over een excursie reis van Rosangelankie voorbij komen. Deze reis, eventueel met dans/ percussie lessen gaat naar Gambia en Senegal in de Abené in Casamance provincie. De reis staat in het teken van het project van weeskinderen om een weeshuis te bouwen van 1 juli tot en met 9 juli of tot en met 15 juli 2011. Bent u ook zo benieuwd naar alle verhalen van Jean over het project? Wilt u ook de handen uit de mouwen steken voor een goed doel? Ga dan gezellig mee op deze excursie naar Abené! In Abené is ruimte en rust, natuur en cultuur, gemak, luxe en comfort in de gastenverblijven te vinden, en wordt er steun aan de weeskinderen gegeven. Dit is kortom een avontuurlijke en betrouwbare reis! Deze reis komt geheel ten goede aan het project, stichting Rosangelankie.

Programma van dag tot dag

Dag 1 – Aankomst op luchthaven van Banjul (Gambia).Welkom in het kampement en, na een rustpauze. Elke dag is er de mogelijkheid om aan het project mee te werken!

Dag 2 -’s Morgens rondleiding over het terrein van het project, evt dans-/percussieles ’s middags, evt. zwemmen in Atlantische Oceaan.

Dag 3 – ’s Morgens rondleiding naar het terrein waar een vakschool gebouwd gaat worden, evt dans-/percussieles ’s middags, evt. zwemmen in Atlantische Oceaan.

Dag 4 – ’s Morgens werken aan het project bv de eetzaal van het gastverblijf schilderen of evt dans-/percussieles, ’s middags bezoek aan de heilige boom Banta Woro

Dag 5 – Gehele dag ontmoeting met weeskinderen.

Dag 6 – ´s Morgens dans en percussie aan het strand, ’s middags naar het vissersdorp Kafountine.

Dag 7 – Bezoek aan hoofdstad van Casamance: Ziguinchor

Dag 8 – ’s Morgens dans-/percussieles,’s middags evt. zwemmen in Atlantische Oceaan.

Dag 9 – Vrije dag, mogelijkheid voor begeleide wandeling naar natuurgebied. of evt naar het vogeleiland

Dag 10 – ’s Morgens rust, in de namiddag dans- / percussieles aan het strand.

Dag 11 – Feestelijke dag: optredens, jam-sessies bij het kampvuur, evaluatie en afsluiting van de excursie reis.

Dag 12 – Terugreis naar luchthaven van Banjul via o.a. het krokodillenmuseum.

Tips en ideeën om ook evt. nog in te plannen in overleg met de deelnemers: Naar bv. het slaveneiland in Dakar/ informatie avond waarop start bouw te zien is aam de hand van foto’s en film/ strandwandeling/ excursies naar omliggende dorpen.

Informatie

Hebt u vragen over de excursie in Abéné, dan kunt u contact opnemen met: Stichting Rosangelankie

Kosten van de excursie reis workshop vakantie

1week € 650, 2 weken € 800 INCLUSIEF: Volpension Evt. Dans- en Percussie lessen incl. gebruik van materialen. Vervoer Banjul- Abené- Banjul EXCLUSIEF: Vliegticket Amsterdam- Banjul- Amsterdam Verdere excursies + taxi kosten, drankjes, Reis- en annuleringsverzekering, vaccinaties dienen tijdig gehaald te worden bij de GGD!! Na aanmelding dient u binnen een maand een aanbetaling te doen van € 550,- . Het overige bedrag dient vóór 31 mei 2011 binnen te zijn. Uw inschrijving is pas definitief als het gehele bedrag is overgemaakt op INGbankrekening 4756975 t.n.v. Stichting Rosangelankie, onder vermelding van excursie reis Abéné.

Info: www.rosangelankie.org

contact persoon: J.S. Milongo
Tel: 0622858482
Uiterste inschrijfdatum 31 mei 2011

Annuleringsregeling

U kunt uw inschrijving annuleren via een aangetekende brief gericht aan het contactadres. De annuleringskosten bedragen per persoon: Tussen de 6 en 4 weken voor vertrek: 50% van de deelnemersprijs. Tussen de 4 en 3 weken voor vertrek: 75% van de deelnemersprijs. Binnen 3 weken voor vertrek: 100 % van de deelnemersprijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here