Pizza stokbrood voor bij de BBQ

0
51

Wanneer het mooi weer is wordt de barbecue-set tevoorschijn gehaald, want er is niks gezelliger dan buiten eten met familie en vrienden. Haal je favoriete bbq gerechten en snacks maar te voorschijn.

Een stokbrood bij de barbecue is altijd welkom. Vooral eentje met kruidenboter. Daarom bedachten we een leuke recept met stokbrood en kruidenboter. Er zijn meerdere leuke stokbrood recepten te vinden online, en deze wordt zeker een van je favorieten. Vandaag maken we een pizza stokbrood voor de barbecue. Lees maar verder voor het recept.

Wat heb je nodig:

1 groot stokbrood
1 kommetje tomatensaus
1 theelepel Italiaanse kruiden
2 a 3 plakken parmaham
Handje geraspte mozzarella of andere kaas
Aluminiumfolie

Bereidingswijze

Met een scherp mes snijd je het stokbrood net niet helemaal door. De tomatensaus meng met de Italiaanse kruiden. Smeer dit mengsel tussen elke inkeping. De plakken ham moet je ook in stukjes snijden. Die gaan vervolgens ook tussen de inkepingen. Strooi er tenslotte ook een beetje kaas tussen.

Je stokbrood wikkel je daarna in aluminiumfolie. Zo gaat hij op de BBQ. Let wel dat de BBQ niet al te heet is. Is hij toch een beetje te heet, leg je het brood aan de rand. Verwarm je stokbrood ongeveer 10 minuten. Daarna smullen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here