Home Ingezonden Goed Nieuws Plantaardig voedsel voor een betere wereld

Plantaardig voedsel voor een betere wereld

Plantaardig voedsel voor een betere wereld

Komend weekend, op zaterdag 3 juli organiseert De Nederlandse Vereniging voor Veganism het jaarlijkse evenement Food for a Better World. Met dit evenement willen ze plantaardig voedsel promoten, omdat dit een positieve invloed heeft op dier, mens en milieu. Op dit evenement zal ook de Vegan Award uitgereikt worden aan het beste plantaardige initiatief van het jaar. Dit keer is dat aan aan Veggierose, bekend van haar prachtige diervriendelijke cupcakes en taarten, en haar boeken “Veggie in Pumps: gids voor een ecofabulous leven” en “Ecofabulous koken in alle seizoenen”. Idealistisch en stijlvol tegelijk.

Plantaardige voeding staat op deze dag centraal

Diverse bedrijven en organisaties bieden tijdens dit evenement lekkere hapjes en inspirerende kookdemo’s om bezoekers een gezellige dag te bezorgen en bij te dragen aan een betere wereld. Het vervangen van vlees en zuivel door plantaardige alternatieven, biedt namelijk enorm veel voordelen voor mens en milieu.

Wil jij meer weten over de voordelen van plantaardige voeding en ben je ook benieuwd naar alle lekkere hapjes? En dat onder het genot van live muziek? Kom dan op zaterdag 3 Juli tussen 11.00 uur en 17.00 uur naar “Food for a Better World” De toegang is gratis! Kijk voor meer info op foodforabetterworld.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here