Home Lifestyle Pokémon GO Nederland apk Downloaden

Pokémon GO Nederland apk Downloaden

Pokémon GO Nederland apk Downloaden

Pokémon Go is de nieuwe rage. Wil je de Pokémon Go app in Nederland downloaden? Volg dan de instructies op deze pagina. Pokémon Go was in eerste instantie niet te installeren in Nederland en België. Gelukkig kan je Pokémon Go wel op Android als iOS spelen dankzij een eenvoudige truck.

Pokémon GO voor iOS

Volg de volgende stappen om eenPokémon Go  te spelen op een iPhone

 1. Open een Australisch iOS-account.
 2. Login met dit account in de app-store
 3. Installeer de applicatie via de Australische app-store

Als de applicatie geïnstalleerd is kies je voor openen, en dan kun je beginnen spelen. Let op, dit werkt niet via je persoonlijke Apple-ID, je moet dus een nieuw ID aanmaken.

Let op: je moet minimaal een iPhone 5 hebben die op iOS 8.0 of hoger draait.

pokemongo1_0

Pokémon GO voor Android

Pokémon Go spelen op een Android toestel is ook heel eenvoudig. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

 1. Download het Pokémon Go apk-bestand via deze link.
 2. Zet het apk-bestand op je smartphone
 3. Ga je naar de instellingen op je smartphone.
 4. Kies voor beveiliging,
 5. Zoek naar ‘onbekende bronnen’
 6. Zet deze optie aan
 7. Open je het apk-bestand en kies je voor installeren.
 8. Klik op  accepteren

Als de applicatie geïnstalleerd is kies je voor openen, en dan kun je beginnen spelen.

Je kunt Pokémon Go voor Android installeren op alle toestellen met Android 4.4 tot Android 6.0.1. De app werkt niet op Android 7.0 Nougat of op een eerdere versie van Android .

Pokémon GO Account aanmaken

Om Pokémon Go te kunnen spelen moet je eerst een account aanmaken. In je persoonlijke account worden onder andere je gegevens bijgehouden. Het aanmaken van een account is heel eenvoudig en nadat je een account hebt aangemaakt gaat de app automatisch inloggen een op de Pokémon Go server waarna je een korte introductie krijgt. Door de enorme populariteit is het mogelijk dat deze stap niet meteen lukt of dat het wat langer duurt. Heb in dat geval geduld en probeer het later nogmaals.

pokemongo

Zo werkt Pokémon Go

Bij Pokémon Go kun je virtuele Pokémons te vangen in de echte wereld. Deze kunnen overal verstopt zitten. In Nederland zit er bijvoorbeeld een in de kelder van het AMC ziekenhuis in Amsterdam. Je loopt rond in de game en ziet op het scherm een Pokémon verschijnen die je kunt vangen en trainen. Er zijn op dit moment 150 Pokémons die in zogenaamde Gyms en Pokéstops zitten verstopt. Gyms zijn punten die je kunt overnemen door je sterke Pokémon te laten vechten tegen een Pokémon van een andere speler. Hoe langer je zo’n Gym met jouw Pokémon behoudt, hoe meer beloningen je ontvangt.

Om Pokémon te vangen heb je Pokéballs nodig. Deze kun je krijgen bij Pokéstops. Pokéstops zijn vaste locaties zoals bezienswaardigheden of openbare kunst, die je eens per vijf minuten kunt bezoeken. Bij elk bezoek krijg je een aantal items, waaronder ook Potions om je Pokémon te genezen en Revives om dode Pokémon weer tot leven te wekken.

Pokémon Go Cheats

Ben je een luie gamer en wil je de deur liever niet uit om naar Pokémons te zoeken? Dan kun je de onderstaande Pokémons Go cheats gebruiken.

Meer Pokémon Go Tips & Tricks

Heb jij tips & tricks voor Pokémon Go? problemen of vragen over het installeren? Laat dan een reactie achter via het onderstaande reactieformulier.

5 REACTIES

 1. Ik heb Pokémon GO voor Android gedownload via de link en via mijn laptop op mijn Galaxy 6 gezet. Wel even de vervolgstappen (over de beveiliging) goed volgen en het werkt perfect! Heeft iemand een complete lijst met de 150 Pokémons?

  • Hierbij mijn lijstje met mijn bevindingen tot nu toe.

   2KM:
   -charmander
   -magikarp
   -geodude
   -caterpie 3x
   -jigglypuf
   -zubat
   -spearow 2x
   -nidoran
   -drowsee
   -Pidgey

   5KM:
   -Paras
   -staryu
   -diglett
   -voltorb
   -nidoran
   -horsea
   -cubone
   -cleffary
   -ekans
   -vulpix
   -Psyduck
   -Rhyhorn

   10KM:
   -Scyter 2x
   -Dratini

 2. Pokémon GO dieet: Hoe je 1 kilo afvalt per 12 unieke Pokémon

  Amsterdam – Op internet verschijnen steeds meer berichten over mensen die afgevallen zijn door het spelen van Pokémon GO. Maar hoeveel kilo’s verlies je eigenlijk per unieke gevangen Pokémon?

  Op basis van een aantal bekende voorbeelden op internet van mensen die gewicht zijn verloren, is berekend hoeveel gewicht je verliest. Dit blijkt circa 1 kilo te zijn per 12 unieke gevangen Pokémon voor mensen met overgewicht. Daarmee is het “Pokémon GO dieet” effectief te noemen!

  Ook is berekend dat je gemiddeld 1,8 kilometer loopt per unieke gevangen Pokémon. Naarmate het spel vordert, loop je wel steeds meer per unieke Pokémon, omdat je dan nog de zeldzame Pokémon moet vangen.

  Een aantal van de gebruikte voorbeelden bij de berekeningen hebben al meer dan 250 kilometer gelopen, wat gelijk staat aan 6 marathons. Deze afstanden worden bijgehouden door apps als Jogger en FitBit, welke je ook willen motiveren om meer te bewegen en je gezondheid te verbeteren.

  Sinds dat mensen begonnen zijn met Pokémon GO rapporteren deze apps geregeld enorm hoge scores wat betreft gelopen kilometers op een dag. In dat opzicht is Pokémon GO effectiever in het aansporen tot beweging dan de genoemde apps.

  Het is voor het eerst dat iemand heeft berekend hoeveel je afvalt met Pokémon GO. Hoe de berekeningen tot stand zijn gekomen inclusief bijbehorende grafieken kun je lezen op http://www.vetvrij.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here