Home Goed Nieuws, Puur en Positief Prijsvraag: Gedichtenbundel Recht uit mijn Hart

Prijsvraag: Gedichtenbundel Recht uit mijn Hart

Prijsvraag: Gedichtenbundel Recht uit mijn Hart

Ontluikend Groen

Ik loop in Oostvoorne
door het Mildenburg bos.
De natuur ontwaakt
het jonge groen maakt zich los.

Nieuwschierig naar meer gedichten? Klik hier en doe mee aan de prijsvraag

Auteur Elisabeth van der Ark over ‘Recht uit mijn hart’

Ik hoor een bericht in de media en spontaan komt er een gedicht in mij op. Of ik loop in de polder en zie een gans met twee zwanen, dat resulteerde in een limerick. Dit boekje bevat gedichten, recht uit mijn hart. Ik weet zeker dat je ervan kunt genieten.

Deze gedichtenbundel is ontstaan in de loop der tijd. Het omvat poëzie, limericken. Gedichten op rijm en kleine woordgrappen. Zo heb ik een limerick gemaakt over Mathijs Vrieze. Een gedicht naar aanleiding van de discotheek brand in Bangkok. Een gedicht geschreven, de dag nadat ik had gehoord dat mijn moeder ongeneeslijk ziek was. Er staat ook een gedicht in over het eten en dieten. Boven alle gedichten staat een datum, dat is bewust zo gedaan, omdat die datum juist mijn mood van de dag aangaf. Of omdat er rond die datum iets was gebeurd waardoor het gedicht is ontstaan.

Bestel Recht uit mijn Hart bij bol·com

Recht uit mijn hart
Recht uit mijn hart
Ark, Elisabeth van der

vandaag voor 17.00 besteld, morgen in huis

Hoe ik hier op ben gekomen? Gewoon, ze ontstonden, recht uit mijn hart. Naast het schrijven van moordverhalen, blogs en recepten is gedichten schrijven ook leuk om te doen. Het spelen met woorden, het begin van zin en het einde wat onzeker is.

Ik heb al meerdere reacties ontvangen over mijn gedichtenbundeltje, maar de meest gestelde vraag is, of ik nog een volgende wil maken, maar dan wat groter. Want men raakte te snel uitgelezen. Trouwens dit verzoek kreeg ik ook meerdere malen over mijn boek moordverhalen.

Dus grijp je kans, doe mee met de prijsvraag en maak kans op het winnen van mijn prachtige gedichtenbundel, “Recht uit mijn hart”. Daarbij komt ook, je kunt deze gedichtenbundel gebruiken als afleider. Wanneer je trek in eten heb, lees dan eerst even een gedichtje. Denk daar dan over na en zo is je trek in lekkers verdwenen. O ja, niet eten tijdens het lezen. Het is zonde van het boek wanneer er etensresten in komen en eten moet je bewust doen. Ook al is het maar een dropje. ;-)

Gedichtenbundel Prijsvraag

Wil je kans maken op een gedichtenbundel van Elisabeth? Geef dan antwoord op de volgende vraag

De prijsvraag is helaas afgelopen. Prijswinnaars krijgen automatisch een berichtje.

tip: bezoek de Hyves pagina van Elisabeth voor het antwoord.

Meedoen aan deze prijsvraag is mogelijk tot en met zondag 10 oktober 2010. De prijswinnaars krijgen na deze datum automatisch bericht.