Raak nooit meer je spullen kwijt

0
54

Ben je als velen van ons steeds je spullen kwijt? Je sleutels, je mobieltje en andere kleine belangrijke spullen die makkelijk in je (grote) tas zoek raken? Vanaf vandaag komt er een eind aan deze tijdrovende zoektocht dankzij deze innoverende uitvinding.

De TrackR bravo voor verloren spullen

Met de TrackR bravo raak je nooit meer wat kwijt. Dit apparaat is niet veel groter dan een muntstuk en toch kan je er zoveel mee. Je kunt je spullen aan de TrackR bravo vastmaken; een goed voorbeeld is je sleutelbos. Zet je sleutels aan dit apparaat vast om ze makkelijk via een app op je telefoon te vinden.

Dit apparaatje is lekker handig en kan zo makkelijk overal met je mee. Hij past in je portemonnee, je tas en ook aan de halsband van je huisdier.

Hoe werkt de TrackR bravo?

De TrackR bravo heeft een bijbehorende app voor op je telefoon. Samen met deze app kan je je verloren items makkelijk terugvinden. Hoe werkt dit? Het verloren item vind je terug door slechts op een knop in de app te drukken. De TrackR bravo maakt dan een geluidje en zo weet je precies waar je item zich bevindt. Andersom werkt het ook. Druk op een knop op de TrackR bravo en je telefoon zal een geluidje maken. Zo raak je je telefoon ook niet kwijt, ook al staat ie op stil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here